Prietena Cristinei Ţopescu: Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani

Prietena Cristinei Țopescu a postat pe pagina oficială a celei care i-a fost vecină și bună prietenă,

o înregistrare în care explică foarte multe lucruri despre viața din ultimii ani a jurnalistei, despre relația dintre ele

două și despre felul în care s-a stins Cristina. Femeia este revoltată pentru că toată lumea încearcă să profite acum,

în ultimul ceas, de imaginea Cristinei Țopescu, însă puțini sunt cei care i-au fost cu adevărat alături în cele mai dificile momente.

Prietena Cristinei Ţopescu: Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani

Femeia, care este de profesie tot jurnalist, a început prin a se prezenta. 

„Numele meu este Diana Maria. De formaţie sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iaşi,

sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut în online. Pe Cristina Ţopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marş

Colectiv care a fost organizat de una din prietenele şi vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori.

Atunci ne-am cunoscut (…) şi a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriţă şi o maidaneză adoptată m-a văzut şi m-a privit altfel, pentru că aşa era Cris”, începe relatarea prietena Cristinei Ţopescu.

După ce Cristina Țopescu a trebuit să părăsească Antena 3, a început o perioadă foate dificilă pentru ea, în care oamenii care i-au stat alături de pot număra pe degetele de la o mțnă, așa cum spune prietena ei. 

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu.

Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când

Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, mai scrie femeia, extrem de revoltată.

Persoanele care i-au promis colaborări, proiecte pentru copii, pentru animale, spaţii pentru ONG-uri, proiecte care trebuiau să deţină numele „Cristian Ţopescu” nu s-au ținut de cuvânt, ci doar au dezamăgit-o pe Cristina Țopescu.

Deși găsise o colaborare, Cristina Țopescu se descurca în continuare greu

Jurnalista a reuşit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca foarte greu, mai spune sursa citată.

O doamnă bolnavă de cancer i-a dat din banii de tratament Cristinei Ţopescu să îşi plătească chiria şi utilităţile, mai spune prietena jurnalistei.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8.

Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic.

Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare,

dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie.

Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, mai povestește cea care i-a stat alături Cristinei Țopescu în momentele de cotitură din viața ei.

Depresia jurnalistei a luat amploare după ce tatăl ei s-a stins din viață. Puțini au fost cei care au ajutat-o atunci, în poate cel mai greu moment din viața ei. 

„Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei toţi prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deşi ştiau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îţi plăteşti chiria, ai unde să stai?

Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei şi-au prezentat condoleanţe. (…) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (…) Nu spuneţi prostii despre Cristina, pentru că nu aţi cunoscut-o”, spune Diana Maria. sursa:stiritv