Ce pastile s-ar fi găsit în stomacul Cristinei Țopescu. Medicii legiști ar fi identificat medicamentele

Moartea Cristinei Țopescu a venit ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o. Jurnalista a murit

singură în casă, iar timp de trei săptămâni nimeni nu s-a interesat de ea. Medicii legiști ar fi identificat pastilele găsite în stomacul Cristinei Țopescu.

Medicii legiști au prelevat probe și s-a făcut o expertiză toxicologică amănunțită pentru a se vedea ce fel de medicamente a ingerat jurnalista înainte de a muri.

În stomacul Cristinei Țopescu ar fi fost găsite două tipuri de pastile: diazepam și ketonal, potrivit spynews.ro.

Primul medicament este folosit pentru insomnie, dar și pentru stări de anxietate. Cel de-al doilea medicament este unul foarte puternic și este pentru dureri.

Este o primă concluzie la care au ajuns cei de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cel mai probabil vedeta TV a suferit un infarct, potrivit Libertatea.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină, Cristina Țopescu a decedat în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință.

La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului. sursa:viva.ro