Cine sunt fratii Cristinei Topescu si care a fost relatia cu ei

Cristina Topescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Topescu s-a stins din viata la doar 59 de ani, in locuinta proprie,

trupul sau neinsufletit fiind descoperit dupa aproape trei saptamani. Fosta prezentatoare TV nu era, insa, singurul

copil al reputatului jurnalist sportiv care s-a stins din viata in primavara anului 2018, in urma unui stop cardio-respirator.

Sebastian, fratele mai mic al Cristinei Topescu, este student la Viena

Cristian Topescu a fost casatorit de mai bine de douazeci de ani cu Christel Ungar, cea care l-a facut tata pentru a treia oara.

Din mariajul lor a luat nastere Sebastian Topescu, fratele mai mic al Cristinei Topescu. Anii au trecut, iar tanarul

a ales sa plece din tara, pentru a studia la Viena. De altfel, reputatul comentator sportiv era extrem de mandru de fiul sau mai mic si nu se sfia niciodata sa recunoasca acest lucru.

Cu aceeasi bucurie vorbea si despre, Cristina si Cristi, ceilalti doi copii ai sai, nascuti in urma unor casnicii anterioare.

Rodica a fost prima femeie care i-a devenit sotie si care i-a daruit o fata, pe fosta prezentatoare tv, Cristina Topescu, plecata mult prea devreme dintre noi.

Dupa 11 ani, Cristian Topescu a divortat si si-a unit destinele cu Rosemarie, care a adus pe lume un baiat. Cristi, copilul

din a doua casatorie are la randul lui doi copii, iar unul dintre acestia poarta numele Cristian, in memoria marelui

gazetar si comentator sportiv. Acesta s-a stins din viata cu putin timp inainte de ziua fiului mijlociu, care a implinit atunci varsta de 42 de ani.

fratii Cristinei

Cristina Topescu a refuzat ajutorul fratelui sau

Chiar daca Cristina Topescu pastra legatura cu fratii sai, acestia numarandu-se printre prietenii sai din mediul virtual, relatiile dintre ei nu erau tocmai bune. Cel putin asa sustine Sorin Marcus,

un apropiat al fostei prezentatoare TV, care dezvaluie ca aceasta a refuzat ajutorul fratelui sau mai mare, desi Cristi si-a exprimat dorinta de a-i fi alaturi in perioada delicata pe care o traversa dupa moartea tatalui lor.

„Da… se poate muri din singuratate si izolare voluntara… apoi depresia si gata… Fiind departe de tara, am aflat acum aceasta veste trista… Ne cunosteam de peste 40 de ani…

ieseam la dans in Ateneul Tineretului, la ceaiuri, la munte, la mare… Cristina, tot timpul cu zambetul pe fata, vesela si fericita! Se indragostise la 19 ani de prietenul meu cel mai bun, Marian si ieseam in gasca mai tot timpul..

Apoi, dupa ‘90 fiecare pe drumul lui, dar ne mai vedeam intamplator spre deloc in ultimii ani…

Am incercat acum 2-3 ani sa o mai scot din casa… m-a refuzat politicos… Am discutat cu fratele ei Cristi sa gasim o solutie si mi-a spus ca nu isi mai doreste socializare si ca are o relatie distanta si rece si cu el.

Ultima data ne-am vazut la imormantarea tatalui ei si am vorbit un pic…Ultimul mesaj i l-am dat i n noiembrie anul trecut si nu mi-a raspuns. Singuratatea, depresia ucid… Drum bun, suflet drag!”, a declarat Sorin Marcus, potrivit fanatik.ro