Cutremurător! O fetiță a murit de foame, după ce a fost lăsată să agonizeze în casă chiar de mamă

O fetiță doar doar doi ani a murit în chinuri groaznice, după ce a fost lasată singură în casă de mama ei, care a mers să petreacă. Copila a băut chiar și detergent, în încercarea de a-și salva viața.

Vinovată de incident, petrecut în Rusia, este chiar mama fetiței, Maria Plenkina, în vârstă de 21 de ani,

care a plecat la o petrecere fără să stea pe gânduri și și-a lăsat fiica singură în casă, cu doar câteva resturi de mâncare.

A plecat să se distreze, alături de mai mulți prieteni, timp de o săptămână întreagă. Le-a spus apropiaților că fetița

este la o amică, iar totul a fost descoperit după ce bunica fetiței a ajuns la locuință pentru a-i ura la mulți ani copilei, care tocmai împlinise trei ani.

A recunoscut tot

Femeia a dat dovadă de o cruzime greu de imaginat. I-a lăsat fiicei sale puțin iaurt, pui și cârnați, a oprit căldura și apă și s-a făcut nevăzută. A petrecut șapte zile cu mai mulți prieteni,

în timp ce fiica ei agoniza în casă și chiar a băut detergent de vase, în încercarea disperată de a-și salva viața. 

Mama copilei este anchetată în prezent și riscă până la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsită

vinovată pentru acest incident. Medicii au descoperit că femeia este sănătoasă din punct de vedere mintal și a fost perfect conștientă atunci când și-a lăsat fetița singură în casă.

A recunoscut în fața instanței că neglijența ei a ucis-o pe fetiță, însă ea nu a avut intenția să o omoare. “Da, am plecat, am închis apa și am lăsat copilul fără apă și mâncare”, a spus, fără scrupule, femeia, potrivit Daily Mail. sursa:Spynews