Luis Lazarus, din nou în doliu la doar o lună de la moartea bunicii: ”Mă doare sufletul că nu am fost lângă el”

Luis Lazarus trece printr-o perioadă grea, din nou. La doar o lună de când bunica sa a decedat, acum omul de

televiziune trece iar prin clipe dificile. Unchiul său s-a stins din viață, iar jurnalistul are un mare regret.

În urmă cu doar doar o lună de zile, Luis Lazarus a anunțat pe pagina sa de socializare că bunica lui s-a stins din viață.

Acesta a fost foarte trist și a trecut prin cele mai grele clipe, mai ales că bunica sa mereu a fost cea care i-a fost alături și lângă care a petrecut primii ani din copilărie.

Acum, noul an vine cu o altă tragedie în viața omului de televiziune. Acesta și-a anunțat prietenii de pe contul de socializare că trece, din nou, prin momente dificile împreună cu famila sa.

Cu durere în suflet, Luis Lazarus a anunțat că unchiul său a decedat, iar aceasta a avut un mesaj emoționant pentru bărbatul trecut în neființă în urma unui infarct.

„Dragii mei, vă anunț cu tristețe că a murit unchiul meu, fratele mamei! Noi îi spuneam Coteanu, de la Constantin și uneori Andreea îi cânta

“Constantine, Constantine”! Nu a supărat pe nimeni niciodată! Rar așa OM! Mă doare sufletul că nu am fost langă el în aceste ultime clipe, dar cine și-ar fi închipuit? A făcut infarct și se pare că medicii nu

au mai putut face nimic! Și uite așa s-au dus toți: mama, tata, bunici, unchi… toți! 😢😢😢😢😢😢! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea și regret enorm că nu am putut face ceva! Nu știu ce.

Orice, doar ca să-i prelungesc un pic viața! Dar, ca totdeauna, regretele sunt tardive! Drum bun printre stele Coteanu!

Sper ca și acolo să fiți împreună cu toții și tot așa, o familie frumoasă, de oameni drepți și curați, așa cum m-ați invătat și pe mine să fiu!”, a scris jurnalistul pe pagina sa.

Omul de televiziune regreată că nu a fost alături de ruda sa înainte să se stingă din viață, iar din mesajul postat

se pare că durerea este imensă, dat fiind faptul că familia lui începe să piardă mai multe persoane importante.