HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Careu tensionat dintre Venus din Berbec şi Jupiter din Capricorn, zodiile sunt afectate

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Cea de-a două lună a lui 2020 este una care operează cu energii bulversante, în sensul că, pe lângă Jupiter în cădere în Capricorn, alte două planete mai ajung să se poziționeze în semnele debilităților lor esențiale.

Așadar, este foarte important să rămânem stăpâni pe noi înșine și să trecem totul atent prin filtrul rațiunii. Dar haideți să urmărim pe larg ce se întâmplă astrologic în luna februarie.

Mercur intră în Pești: canale de comunicare înfundate

Mercur poposește în data de 3 februarie în semnul Peștilor, care este căderea și exilul său totodată. Acest lucru înseamnă că, pe parcursul tranzitului său, s-ar putea să fim deficitari la capitolul comunicare, în sensul că lăsăm mult loc de

interpretare și suntem evazivi. Așadar, este foarte important să avem grijă ca, atunci când suntem implicați în discuții importante, să avem o listă clară de puncte pe care să le atingem. În caz contrar, s-ar putea să ne scape multe lucruri.

Venus intră în Berbec: relații cu năbădăi

Din 7 februarie încolo, Venus se mișcă prin zodia Berbecului, semnul exilului său, ceea ce înseamnă că și energia acestei planete poate fi denaturată destul de mult.

Dacă pe parcursul tranzitului său prin Pești am dat dovadă de empatie și nu ne dădeam în lături de la sacrificii pentru oamenii și ideile în care credem, de data aceasta putem deveni agresivi în lupa noastră pentru a demonstra ceva ori din dorința de a obține ceva de la cineva. Dar putem merge prea departe.

Marte intră în Capricorn: dorință de afirmare

Începând cu data de 16, Marte tranzitează zodia exaltării sale, Capricornul, ceea ce indică faptul să modul în care acționăm este unul care trădează atitudinea noastră proactivă și asertivă. Știm ce ne dorim și nu ne este teamă să ne urmăm visurile,

dând dovadă de profesionalism desăvârșit și de multă ambiție. Pe de altă parte, s-ar putea să mergem prea departe în dorința noastră de a obține ceea ce ne dorim cu atâta ardoare. Am putea fi reci și calculați când situația cere o altă abordare.

Mercur retrogradează prin Pești: discuții cu sinele

Din 17 încolo, Mercur se deplasează în sens aparent invers prin semnul Peștilor, ceea ce înseamnă că neajunsurile acestui amplasament planetar s-ar putea face simțite și mai puternic decât până acum. Mai exact, este vorba despre faptul că ni se întâmplă mai

des să fim tăcuți atunci cândar trebui să fim direcți cu ceea ce simțim și gândim. Semnalele pe care le trimitem nu sunt cele mai ușor de descifrat de cei din jur, iar din această pricină riscăm să ajungem la tensiuni.

Marte (Capricorn) trigon Uranus (Taur): ambiția de a crea

În cursul sau în preajma zilei de 21, Marte din Capricorn aderă la un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, ceea ce ne arată faptul că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), dar nu numai ele, dau dovadă de profesionalism și ambiție ieșite din comun. Întrucât resursele noastre de automotivație sunt sau par de-a dreptul infinite, nicio sarcină din cele pe care le primim în această perioadă nu este prea dificil de dus la îndeplinire așa cum ne-am dorit.

Venus (Berbec) careu Jupiter (Capricorn): lupte pentru putere în relații

În cursul sau în jurul datei de 23, se manifestă energia aspectului tensionat de careu dintre Venus din Berbec și Jupiter din Capricorn, ceea ce înseamnă că există riscul apariției unor tensiuni între noi și partenerii de viață și/sau de afaceri. Acest lucru se datorează, cel mai probabil, dezechilibrării balanței forțelor din plan relațional, ceea ce poate duce la lupte pentru putere care riscă să erodeze fundația legăturilor noastre cu aceste persoane. Se recomandă ascultarea activă.

Soare conjunct Mercur Rx (Pești): epifanii și revelații

În cursul sau în preajma zilei de 25, Soarele aderă la o conjuncție cu Mercur retrograd în semnul Peștilor, ceea ce riscă să scoată la iveală mai puternic ca oricând în această perioadă deficiențele acestui amplasament planetar. Așadar, se poate spune că, în aceste zile, crește destul de mult riscul dezamăgirilor cauzate de neînțelegeri sau de idealizarea unor persoane sau situații. Nu ne rămâne decât să dăm dovadă de o atitude realist, cu riscul să ne doară acest lucru în primă fază.

Venus (Berbec) careu Pluto (Capricorn): alte lupte pentru putere în relații

În cursul sau în preajma datei de 28, Venus din Berbec trasează un aspect tensionat de careu la Pluto din Capricorn, ceea ce înseamnă că există riscul să se reitereze probleme relaționale experimentate cu doar câteva zile în urmă. Este evident faptul că ne confruntăm cu dificultăți în raport cu cei cu care împărțim viața sau derulăm afaceri. Se dorește să facem eforturi mai mari pentru a descoperi sursa acestor disensiuni repetate, înainte ca ele să ne afecteze relațiile.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, luna februarie a acestui an nu se arată a fi una lejeră. Va trebui să ne descurcăm cu o gamă largă de energii și vibrații care riscă să ne deruteze destul de mult. Așadar, se poate spune că ultima lună de iarnă ne administrează un tratament-șoc, suficient de puternic încât să ne trezească din amorțeala în care am intrat în lunile reci.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Vărsătorul până pe 19 februarie ora 6:57, când poposește în Pești;
  • Lună Plină în Leu pe 9 februarie ora 9:33; Lună Nouă în Pești pe 23 februarie ora 17:32;
  • Mercur se deplasează prin Vărsător până pe 3 februarie ora 13:37, când intră în Pești, semn pe care îl tranzitează în sens direct până pe 17 februarie ora 2:54;
  • Venus se mișcă prin Pești până pe 7 februarie ora 22:02, moment în care trece în Berbec;
  • Marte tranzitează Săgetătorul până pe 16 februarie ora 13:33, când poposește în Capricorn;
  • Jupiter continuă să se deplaseze prin Capricorn pe parcursul acestei luni;
  • Saturn tranzitează în sens direct zodia Capricornului;
  • Uranus se mișcă prin semnul Taurului pe tot parcursul lunii;
  • Neptun se deplasează în sens direct prin Pești;
  • Pluto se mișcă în sens direct prin Capricorn. sursa:romaniatv