Gheorghe Visu s-a transformat! Are 68 de ani, dar arata de 30! Imagini recente cu celebrul actor

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania, Gheorghe Visu, s-a transformat incredibil. Actorul din

”Inima de tigan” a reusit sa isi revina complet, dupa ce o perioada parca a stat in umbra!

Este, intr-adevar, unul dintre cei mai indragiti actori. Multa vreme, persoanele l-au strigat pe strada ”State”, datorita rolului pe care l-a avut in serialul romanesc. Acum, ”State de Romania” arata de 30 de ani, el avand 68!

Gheorghe Visu ar fi suferit de probleme grave de sanatate! Care este adevarul

In presa romaneasca s-a zvonit ca actorul Gheorghe Visu ar fi avut probleme mari de sanatate, dar adevarul este altul. Asa cum a marturisit si el in trecut, a suferit de ”boala fumatorului”.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania, Gheorghe Visu, s-a transformat incredibil. Actorul din ”Inima de tigan” a reusit sa isi revina complet, dupa ce o perioada parca a stat in umbra!

Este, intr-adevar, unul dintre cei mai indragiti actori. Multa vreme, persoanele l-au strigat pe strada ”State”,

datorita rolului pe care l-a avut in serialul romanesc. Acum, ”State de Romania” arata de 30 de ani, el avand 68!

”Sunt bine. Nu sunt sanatos, dar nici nu am o boala grava care sa ma termine. Pot sa mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colega care ma intreba daca am ciroza. E o prostie. Am o boala de fumator, dar nu cancer.

E o afectiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lasat de fumat si, sincer, imi pare rau”, povestea Gheorghe Visu in urma cu ceva timp, ciao.ro

In prezent, ”State de Romania” si-a schimbat lookul! Se imbraca tinereste si ii place sa fie in grupuri cu oameni tineri.