Horoscop 17 ianuarie 2020. ATENȚIE ! Aceasta este cea mai NOROCOASĂ zi din AN

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Chiar dacă aţi aflat că veţi deveni şef şi o astfel de autoritate o să vi se atribuie oficial, nu aveți dreptul

moral să vă comportați ca un tiran. În curând veți obține o poziție foarte bine plătită și este prea devreme pentru colegii dumneavoastră să știe despre asta.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Rămâneți la ideea dumneavoastră și nu lăsați conformismul să vă consume. Nu râdeţi la glumele lor stupide când vor dori să vă convingă şi nu vă prefaceți că vă impresionează poveştile lor copilăreşti.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Treptat, rudele dvs. admit că timpul pentru astfel de cheltuieli nu a venit încă. Această idee va fi suspendată, însă va fi înlocuită cu ceva nematerial (de exemplu, discutarea activităților copiilor dvs.) şi o să evitaţi un glonţ financiar, care vă trece pe la ureche.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Nu o să știți, dar o persoană puternică vă urmăreşte foarte atent astăzi. Cu cât vă comportaţi mai educat, mai tacticos, mai umani și mai amabil, cu atât mai mare este șansa ca această persoană influentă să fie de acord să contribuie la creșterea carierei tale.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

La muncă sunteţi fără chef, acasă fără chef. Abia aşteptaţi să treacă ziua şi vă gândiţi chiar să vă culcaţi devreme. O să faceţi exact asta, dar veţi avea noroc cu o comedie la TV, care va binedispune.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

Luni de zile o admiraţi din spate, în timp ce se depărta de voi, dar niciodată nu aţi avut curajul să-i spuneţi cât de mult vă place de ea.

Ei bine, astăzi balanţa se îndreaptă în favoarea voastră. Va veni direct la voi şi o să vă spună că ştie ce vă doriţi şi este dispusă să vă ofere o şansă.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Nu îţi consuma toată energia la locul de muncă, pentru că altfel viaţa ta personală va avea de suferit.

Puteți avea reușite în plan profesional și fără să munceşti pe brânci şi să pierzi nopţile la birou. Pentru o mai bună relaţie cu partenerul este indicat să fiți mai diplomat.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Scorpionii sunt impulsivi şi ar putea avea mari probleme la locul de muncă și în relațiile cu partenerul de viață. În plan profesional lucrurile stau mult mai bine. Este o perioadă benefică pentru îmbogăţirea cunoştinţelor, chiar şi pentru reprofilare.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Nu vă faceți griji cu privire la banii cheltuiți pentru cumpărarea de medicamente. Este mai important să auziți de la medic că totul va fi în regulă, decât să plecaţi urechea la prostiile partenerului vostru, care vă bate la cap că aruncaţi un munte de bani pe fereastră.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Capricornii ar putea avea azi probleme de sănătate, fie un mic accident, fie o răceală v-ar putea împiedica în îndeplinirea sarcinilor zilnice. Odihniţi-vă, perioada care urmează va fi destul de solicitantă.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Dacă te simţi nedreptăţit de superiorii tăi, acum este momentul să-ţi cauţi alt loc de muncă. Un bărbat din anturajul tău te poate ajuta să rezolvi problema. Nu este exclus ca Vărsătorii să întâmpine dificultăţi de comunicare în relaţia cu partenerul de viaţă în această zi.

Horoscop 17 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Dacă vrei să te faci remarcat la locul de muncă, acum e momentul. Fii spontan, prezintă-ţi ideile şi vei reuşi. Chiar dacă rezultatul nu se va venea la salariul următor, nu este exclus să fii luat în calcul pentru următoarea avansare.