Medicii legiști au descoperit ce s-a întâmplat cu jurnalista Cristina Țopescu! Care a fost cauza morții

Cristina Țopescu a murit subit, lăsând în urma ei zeci de întrebări din partea celo care au cunoscut-o.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit pe neașteptate. Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat cu vedeta de televiziune și de ce a decedat.

Deși trupul ei a fost incinerat, inima a fost păstrată de medici legiști pentru mai multe analize, în vederea stabilirii cauzei morții.

Când au examinat inima jurnalistei Cristina Țopescu, medicii legiști au descoperit anomalii.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal să fie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic.

Au fost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să ne dea mai multe răspunsuri în

ceea ce privește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au explicat surse medicale pentru Libertatea.ro.

Cristina Țopescu

Câinii jurnalistei Cristina Țopescu nu ar fi murit de foame, ci ar fi fost uciși

Câinii Cristinei Țopescu nu ar fi murit de foame, așa cum s-a speculat, ci ar fi fost uciși. Kuki Bărbuceanu, cel care

se ocupă de patrupezi a menționat că doi dintre câini ar fi fost uciși și a explicat cum animalele nu ar fi murit de foame și de sete.

„Au găsit şi mâncare şi apă, din moment ce au rezistat. Cristina avea pentru căţei nişte ligheane, aşa aş putea să le spun.

Erau nişte castroane foarte mari cu apă, plus că am mai găsit o găleată cu care, mă rog, spăla pe jos. Şi aia era goală şi răsturnată.

Şi aia era goală, iar pe jos nu era apă. Au băut într-adevăr apă multă când i-am adus la mine, dar acum sunt ok, se mişcă.”, a povestit Kuki Bărbuceanu, conform DC NEWS.

Bărbatul afirmă că animalele rămase în viață ar fi fost ucise de o altă cățea a Cristinei Țopescu, care era foarte agresivă. 

„Nu avem încă rezultatul necropsiei de la IDSA, dar din ce bănuim noi şi mai mult ca sigur aşa s-a întâmplat, câinii morţi ar fi fost ucişi de o căţea a Cristinei, foarte agresivă.

Această Sissi reacţiona foarte agresiv când alt câine încerca să o domine şi sărea la bătaie. Cei doi câini care erau deja morţi probabil au fost omorâţi de Sissi.Al treilea câine a fost adoptat de o prietenă de-a Cristinei.

Acesta nu voia să se dea jos în ruptul capului de lângă Cristina. Cred că câinii au fost muşcaţi de căţeaua agresivă când

s-a adunat lumea la uşă, să forţeze intrarea. Probabil din cauza agitaţiei a sărit la bătaie şi i-a ucis. Cam ăsta ar fi fost misterul.”, a replicat Bărbuceanu.