GABRIELA CRISTEA, ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A TREIA OARĂ?! FOSTA PREZENTATOARE DE LA KANAL D ȘI ANTENA 1 A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA

Toți admiratorii cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda așteaptă cu nerăbdare un anunț referitor la… cea de-a treia sarcină a frumoasei vedete. Se fac presupuneri, se lansează ipoteze,

s-a vehiculat chiar și ideea că Gabriela Cristea este deja însărcinată, numai că nu dorește să dea, deocamdată, vestea cea mare.

De curând, pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, Gabriela Cristea s-a decis ”să ia taurul de coarne”, cum se spune, și să dea cărțile pe față. Iar mesajul transmis către fanii săi lămurește întreg misterul.

„Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele.

Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult,

va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea a lămurit misterul legat de cea de-a treia sarcină

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu admirat în showbizul autohton. Au două fetițe împreună și, în ultima vreme, au căutat o bonă care să aibă grijă de ele atunci când părinții sunt ocupați, programul amândurora fiind foarte încărcat. 

Bucuroasă fiindcă, în sfârșit, a reușit să descopere bona potrivită, Gabriela Cristea a făcut și o mărturisire de senzație.

O eventuală a treia sarcină a apărut în discuțiile dintre fani, iar întrebarea care rămăsese, până acum, fără răspuns, poate fi plasată la… ”Ați întrebat și v-am răspuns tranșant”.

„Promit că o să mă revanșez față de el (n.red. – Tavi Clonda). Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi.

Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de televiziune. sursa:cancan