Monica Birladeanu, mamica? Anuntul pe care l-a facut pe retelele de socializare:

Monica Birladeanu are frumoasa varsta de 41 de ani si isi doreste foarte tare sa devina mamica.

Declara recent ca nu vrea doar un singur copil, ci trei, deoarece ea a crescut intr-o familie mare,

mai are doi frati si vrea sa pastreze traditia de familie.

Deşi în ultima vreme s-a tot speculat că este însărcinată, actriţa a negat acest lucru, însă a mărturisit că vrea

cât mai curând să aducă pe lume primul copil. Dovada este una dintre fotografiile pe care le-a postat pe reţelele de socializare, unde apare alături de un băieţel, într-o biserică.

Mesajul transmis este unul extrem de emoţionant, care exprimă dorinţa imensă a vedetei de a deveni mamă.

„… Nimic mai frumos pe lume. Sa ridice mana cine-i de-acord”, a scris Monica pe pagina sa de Facebook.

Monica Birladeanu a lucrat ca ospatarita
Frumoasa Monica Birladeanu nu a avut o viata usoara, cu atat mai mult cu cat familia ei se lupta cu o situatie financiara dificila. Mai mult, tatal sau a murit, iar mama sa era educatoare si, bineinteles, nu castiga multi bani.

Dar Monica Birladeanu a avut puterea de a strange din dinti si, atunci cand a crescut, a dorit foarte mult sa castige

bani prin munca proprie. Va vine sa credeti sau nu, vedeta a lucrat, prima oara, ca… ospatarita la o terasa. Lucra in ture, 24 cu 48, insa a tinut neaparat sa faca acest sacrificiu pentru a-si ajuta familia.

„Familia mea avea o situatie foarte precara financiar. Tatal meu murise, mama era educatoare. Iti iei banii pe vara si intr-o luna s-au dus ca ai trei copii. Cand am ajuns la o varsta la care am simtit ca se poate conta pe mine, 16, extact in vara din a 10-a,

am vrut foarte tare sa contribui si sa imbunatatesc cumva situatia noastra. Si atunci m-am angajat ospatarita la o terasa. Lucram 24 cu 48, tu stii ce inseamna asta? Astazi nici nu pot sa imi imaginez, desi fratele meu mai mare e pompier si lucreaza pe programul asta.

Cand esti ospatar esti in picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea.

Nopti nedormite si mi-a placut foarte tare, tin minte prima senzatie pe care am avut-o in momentul in care am castigat primii bani si primii bani erau din bacsis, nu era salariu.

Cand a ajuns la salariu si s-a uitat in buletinul meu, iti dai seama, eram totusi un minor, dar erau anii 90”, a spus Monica Barladeanu, potrivit Antena Stars.