Alege o floare si afla ce iti trebuie cel mai mult acum

Uitati-va la imagine, ganditi-va si alegeti o floare care va place. Descopera cele mai profunde nevoi ale sufletului tau, afla ce ai cu adevarat nevoie.

Floarea 1

Vrei sa fii inteles/a si iubit/a. Simti ca face totul pentru cei din jurul tau, dar eforturile tale nu sunt suficient de apreciate.

Nu ai nevoie de lucruri marete, dar cuvinte precum ’’multumesc’’ te-ar face fericit/a.

Dorintele familiei tale sunt uneori dificile, dar un pic de apreciere te-ar face sa simti ca nu totul este pierdut.

Floarea 2

Vrei rabdare si bunatate. Esti amabil/a cu cei din jurul tau, dar uneori nu primesti inapoi ceea ce dai.

Indeplinesti dorintele celorlalti fara sa fii intrebat/a, incercand mereu sa faci pe placul familiei tale,

dar uneori se intampla sa mai vrei si cate o recompensa. Nu astepti sa primesti multumuri pentru actiunile tale, dar consideri ca bunatatea si rabdare nu sunt asteptari prea mari.

Floarea 3

Ai nevoie de atentie si daruire. Este genul de persoana care se poate ridica din pat in miezul noptii pentru persoanele aflate la nevoie.

Cu toate acestea, crezi ca atunci cand tu vei avea nevoie, ceilalti vor fi ocupati. Faci multe sacrificii pentru toti, dar le faci cu dedicare.

Floarea 4

Ajutor si perseverenta, este ceea ce ai tu nevoie. Ii ajuti mereu pe oameni sa isi atinga scopurile, dar cand tu vrei sa iti indeplinesti propriul scop,

nu ai suficient sprijin. Pentru toata lumea ai timp, dar pentru tine, nu. Trebuie să înveți să depășești dorințele altora pentru a-ți atinge propriile obiective.