Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020. Săptămână plină de suspans pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020. Săptămână plină de suspans pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul săptămânal și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020

Berbec -Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020

Lucrurile se așează pe făgașul pe care tu îl consideri ca fiind normal. Răbdarea pe care o ai te-au adus pana aici. Pe plan profesional ai multe lucruri de făcut.

Lucrurile se așează pe făgașul pe care tu îl consideri ca fiind normal. Răbdarea pe care o ai te-au adus pana aici. Pe plan profesional ai multe lucruri de făcut.

Taur

În această săptămână îți vei găsi pacea interioară de care ai nevoie. Ești conștient de ceea ce vrei și de ceea ce ai în viața ta acum.

Gemeni

Unele momente prin care ai trecut îți vor deschide ochii asupra relației tale. Este posibil să pui capăt unui episod important din viața ta.

Rac

Te simți intrigat în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Nu știi cum trebuie să reacționezi și, cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente.

Leu

La începutul acestei săptămâni nu te bucuri deloc de înțelegerea prietenilor deoarece aceștia au o dispoziție ciudată.

Dar te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să își dea seama de ceea ce trăiești în plan personal.

Fecioară -Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020

În perioada care urmează vei alege să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană.

Balanță

Obiectivele profesionale pe care le aveai stabilite își pierd din nou din contur. Din cauza stării ciudate , nu reușești să te dedici realizării lor. Viața ta este un haos total în acest moment.

Scorpion

Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Te vei lăsa în voia sorții o perioadă.

Săgetător

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Zilele acestei săptămâni poartă cu ele mult mister și adrenalină.

Capricorn- Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020

Tot timpul iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții.

Vărsător

Pentru prima parte a săptămânii lucrurile se prezintă într-o manieră destul de optimistă având în vedere evenimentele de care ai avut parte în ultima perioadă. Îți menții vitalitatea pentru mult timp.

Pești -Horoscop săptămânal 20-26 ianuarie 2020

Începutul acestei săptămâni aduce în prim plan viața ta emoțională. Lucrurile decurg surprinzător de bine şi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. sursa:redactia.ro