Horoscop saptamanal 20-26 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii si Scorpionii sunt vizati de astre. Ce se intampla cu celelalte zodii

Celebrul astrolog Camelia Patrascanu, a prezentat hoeoscopul pentru saptamana 20- 26 ianuarie. Afla ce se intampla cu zodia ta:

HOROSCOP BERBEC – au lupte de purtat, inca de luni si marti, cand au sentimentul ca nu sunt ascultati

si ca nu li se face dreptate. Toata saptamana incearca sa se impuna si sa isi faca dreptate. In weekend reculegere.

HOROSCOP TAUR – saptamana aduce discutii de luni cu un partener legate de ce nu face acesta. Pierd pe mana altcuiva.

Restul saptamanii trebuie sa fie atenti la informatiile ce vin din strainatate ori de la persoane sus puse. Pot fi hotarari ori acte.

HOROSCOP GEMENI – accent pus pe relatii, ce fac ceilalti, pot aparea dispute cu partenerul de viata. Calcule financiare miercuri si joi. Simt nevoia de schimbare, de a merge pe alt drum.

HOROSCOP RAC – multa munca inca de luni si marti. Pot aparea confruntari. Se pagubesc singuri cumva, daca nu apeleaza la un partener pentru ajutor.

HOROSCOP LEU – sunt in forma buna, tonus minunat, sunt cu chef de vacanta. Sunt foarte creativi si cam dau lumea peste cap pentru ca ceilalti nu sunt in ritmul lor. Muncesc pe rupte miercuri si joi, dau multe ordine si nu prea stau la discutii.

HOROSCOP FECIOARA – Saptamana linistita la inceput. Pregatesc ceva si sunt foarte atente la gramajul interior sa fie foarte fin. Miercuri si joi stralucesc, sunt in forma maxima.

isi pun cunostintele in valoare. Spre finalul saptamanii fac o schimbare la serviciu.

HOROSCOP BALANTA – multe intalniri luni si marti. Atente la aspectele juridice, atentie la drum. E risc de amenda sau tot felul de greseli ce vor fi taxate. Luna noua aduce o schimbare pentru unele balante care au chef de flirt.

HOROSCOP SCORPION – banii sunt tintiti luni si marti. Se fac calcule. Miercuri si joi isi pun la punct o strategie de abordare a unei persoane.

HOROSCOP SAGETATOR – sunt orgoliosi luni si marti. Se cearta cu toata lumea. Simt ca e momentul lor si trebuie sa se impuna. Deranjeazaa destul de mult in jurul lor. Spre finalul saptamanii se linistesc lucrurile.

HOROSCOP CAPRICORN – atentie la sanatate luni si marti. Au sentimentul ca nu pot controla lucrurile. Isi revin miercuri si joi, lucrurile incep sa se regleze.

HOROSCOP VARSATOR – saptamana cu multe intalniri sau calatorii. Important e sa isi faca starea si dispozitia pentru a reusi. Miercuri si joi atentie la sanatate.

HOROSCOP PESTI – sunt autoritari, iau decizii, se implica. Sunt tensionati pentru ca miza este mare. Miercuri si joi au sustinatori, simt ca nu sunt singuri si ca sunt pe drumul cel bun, potrivit antena3.ro