Ștefan Bănică Jr. a rupt tăcerea despre Cristina Țopescu! Ce spune despre relația lor amoroasă

Cântărețul Ștefan Bănică Junior a rupt tăcerea despre jurnalista Cristina Țopescu și a spus ce fel de relație au avut cei doi. 

Moartea Cristinei Țopescu a îndurerat foarte multe persoane. Ba mai mult decât atât, a fost un deces neașteptat, șocant, care a lăsat în urmă multe semne de întrebare.

Ștefan Bănică Junior a vorbit despre relația cu jurnalista Cristina Țopescu. Timp de cinci ani, cei doi au avut o relație.

Chiar dacă s-au despărțit, cei doi nu au vorbit niciodată urât unul despre altul.CANCAN.RO

„Cristina rămâne o persoană foarte dragă sufletului meu, avem o relaţie super ok, de prietenie. Aşa a fost şi aşa va fi!”, spunea Ştefan Bănică în emisiunea „Acces direct’, în urmă cu şapte ani.

Evident, Cristina Țopescu a vorbit și ea despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: „Cred că nu m-a iubit nimeni atât de mult cum a făcut-o el.

De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională.

Pentru mine va rămâne un om special. Ștefan era impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea…”, potrivit Viva.

”Ștefan e o persoană impulsivă, nervoasă, dar în niciun caz nu e în stare să bată femeile. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram și mult mai tineri. M-am simțit foarte iubita atunci.

Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. Va rămâne un om special în sufletul meu!”, spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică, marea să iubire. sursa:ciao.ro