Sucul lui Breuss, leacul care învinge cancerul

Rudolf Breuss a fost un vindecător din Austria. Născut în 1899, şi-a dedicat viaţă găsirii unei terapii alternative pentru cancer.

Breuss a susţinut că, din 1950, a tratat cu succes peste 2.000 de pacienţi şi a estimat că, din 1986, încă 45.000 de pacienţi cu cancer şi alte boli incurabile au fost vindecaţi prin metoda sa, scrie doctorexpres.ro.

Cum funcţionează?

Terapia Breuss durează aproximativ 42 de zile. Deoarece celulele canceroase au un metabolism foarte diferit de cel al celulelor normale, dietă Breuss este concepută să înfometeze celulele canceroase pînă la moarte, scoţînd din alimentaţie proteinele alimentare solide.

Dar dieta nu dăunează celulelor normale.
În timpul postului, toate fructele şi legumele brute sînt consumate numai în formă lichidă.

Breuss insistă că pacienţii cu cancer să nu bea şi să nu mănînce altceva decît sucuri şi ceaiuri.

Toate legumele folosite trebuie să fie cultivate organic. Teoria este că celulele canceroase nu pot trăi

decît cu proteine din alimente solide, în timp ce celulele normale continuă să se descurce bine.

Sucurile crude de fructe şi legume au fost întotdeauna utilizate şi recomandate în medicină naturistă că parte a sistemului de vindecare pentru multe afecţiuni şi boli cronice.

Sucurile de crudităţi conţin antioxidanţi şi enzime vii pe care ştiinţă le-a identificat că parte imortanta a dietei fiecărui om, dacă dorim să rămînem sănătoşi şi să ne apărăm împotriva toxinelor din mediu.

Sucul lui Breuss

Breuss a dezvoltat această formulă de suc pe baza de sfeclă roşie, morcovi, ţelină, ridichi şi cartofi, în anumite proporţii, pentru a oferi un echilibru între elementele de baza

necesare organismului. În combinaţie cu formulă de suc, Breuss recomandă diferite ceaiuri de plante pentru a spori efectele de curăţare.

Ingrediente:
-1 sfeclă
-1 morcov
-1 ţelină
-1/2 cartofi
-1 ridiche

Puneţi toate ingredientele într-un blender şi amestecaţi-le bine. Se toarnă într-un pahar şi se bea încet.

Cura nu se aplică imediat după o operaţie şi nu se începe fără o perioadă de acomodare a corpului cu sucul respectiv, adăugat la dieta obişnuită. Tratamentul trebuie supravegheat de medic.