Horoscop 21 decembrie 2019. Zodii cu noroc și zodii cu ghinion

Berbec –Horoscop 21 decembrie 2019

Dacă activezi în domenii care te aduc în fața unui public imens, atunci vei avea șansa să îți spui opinia. Nu te îngrijora, vei reuși să faci față oricăror provocări.

Taur

Ar fi bine să îți administrezi bine veniturile, pentru că vin și sărbătorile și vei avea nevoie.

Gemeni

Proiectele pe care le vei propune au parte de susținerea șefilor tăi, iar acum este momentul să profiți de această oportunitate.

Rac

Este o zi importantă pentru a porni în noi aventuri. Relaxează-te, și nu te mai gândi la personale din jur. Acordă-ți timp doar pentru tine.

Leu

Va trebui să te mulțumești cu o zi monotonă, dacă nu ai de gând să faci ceva. Distrează-te, încearcă, cunoaște. Nu te mai izola.

Fecioară-Horoscop 21 decembrie 2019

Pe plan sentimental se anunță schimbări mari. Este probabil să avansezi în relație și să ți se propună o afacere foarte interesantă. Gânește-te bine!

Balanță

Este o zi în care atmosfera este romantică. De asemenea, ai șansa de a te apropia din ce în ce mai mult de partenerul tău. Spune-i ce gândești! Vin sărbătorile și ar fi frumos să aveți amintiri de neuitat.

Scorpion-Horoscop 21 decembrie 2019

Ești apreciat pentru eforturile depuse la locul de muncă și vei primi o primă. Mai mult, vei primi o invitație de a-ți petrece sărbătorile alături de prieteni.

Săgetător

Dacă îți urmărești intuiția vei reuși să găsești cele mai bune soluții. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile persoanele apropiate.

Capricorn

Va fi o zi plină de energie pentru tine, ceea ce înseamnă că îți vei asuma multe lucruri. Ai grijă totuși, pentru că lucruile pot avea un deznodământ neașteptat.

Vărsător

Trebuie să renunți la lucrurile mai vechi, la obiectele sau la situațiile care nu mai au nicio relevanță în viața ta. Sunt lucruri care te încarcă emoțional, și nu este bine.

Pești-Horoscop 21 decembrie 2019

Vei rezolva mai multe lucruri decât ai planificat. Vei fi pus pe treabă și vei fi recompensat pentru toată munca ta. sursa:redactia.ro