Cum s-a îmbrăcat Raluca Pastramă, soția lui Pepe, când au fost nași!

Raluca Pastramă nu apare des în lumina reflectoarelor. Iată că de data aceasta, ea și Pepe,

soțul ei celebru, au fost nașii de cununie ai unor prieteni. Bruneta a atras toate privirile, chiar dacă a purtat negru. 

Săptămâna aceasta se pare că a avut loc un eveniment important în familia lui Pepe. Împreună cu soția lui, cântărețul a mers la starea civilă. Ei au fost nașii de cununie ai unor prieteni foarte apropiați.

Au semnat actele imediat după ce tinerii îndrăgostiți au spus DA, le-au urat toate cele bune, iar apoi au mers la o petrecere organizată în familie.

Cea care a atras toate privirile la eveniment a fost Raluca Pastramă. Ea nu merge la evenimente mondene, participă la nunți sau evenimente în familie. Acum, la cununia civilă a prietenilor,

ea a preferat să îmbrace o ținută elegantă, sobră, cu care a atras toate privirile. SSoția lui Pepe a purtat un costum negru, simplu, cu un decolteu amețitor.

Pantonii îi vin turnați, are picioarele foarte lungi și tonifiate. Se pare că Raluca pune mare preț pe aspectul

fizic și se menține chiar dacă a născut de două ori. În picioare, ea a renunțat la tocuri și a preferat să poarte o pereche de pantofi negri, simpli, bărbătești.

De ceva timp a devenit make-up artist, așa că și-a conturat fața și a optat pentru un ruj roșu.

Din punct de vedere vestimantar, nici Pepe nu s-a lăsat mai prejos. A purtat cămașă și pantaloni negri.

De la eveniment nu a lipsit nici Oana Roman. Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă, gri, care îi lasă încălțămintea roșie la vedere.

Alături de ea, fiica vedetei a participat, micuța Isabela a îmbrăcat o rochie roz.

Raluca Pastrama 1

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și soția lui: „Am umblat câteva luni după ea’. Acum au două fetițe superbe!

Raluca și Pepe sunt împreună de 8 ani, au două fetițe minunate, iar mariajul lor pare mai solid ca niciodată.

Puțini își mai amintesc însă ce surprinzătoare a fost întâlnirea celor doi, într-o perioadă în care fanii artistului încă mai sperau într-o reconciliere cu fosta soție. sursa:viva.ro