Momente grele pentru Andreea Balan. George Burcea la un pas de a fi rapus chiar de tatal sau

George Burcea a fost la un pas sa fie rapus de propriul tata. Actorul a trecut prin clipe de cosmar, insa din fericire a reusit sa scape cu viata din mainile parintelui sau.

Potrivit ciao.ro, intamplarea ar fi avut loc tocmai la inmormantarea fratelui barbatului. Tatal artistului s-a enervat in urma unor observatii facute de actor si a scos un cutit cu care ar fi vrut sa-l rapuna.

„Te tai, te fac franjuri cu cutitul”, i-ar fi spus barbatul fiului sau.

Mai mult decat atat, apropiatii familiei sustin faptul ca aceste iesiri violente ale lui Ioan Burcea erau frecvente si in trecut, insa toata lumea a crezut ca barbatul s-a schimbat.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a pastrat legatura cu el si nici nu cred ca mai vrea, mai ales dupa cele intamplate. A scos pur si simplu cutitul sa-l taie.

Ei s-au intalnit pentru ca George s-a gandit ca exista remuscari pentru tot ce a facut, dar Ioan a raspuns violent si a vrut sa-l omoare. Asta nu mai este tata!”, a declarat ruda lui George Burcea.

„Tatal meu a fost foarte violent in familia noastra”

„Voi iesi cu o carte, un roman pe care il scriu acum. O poveste adevarata despre violenta domestica. Un subiect inspirat din viata mamei mele. Am cateva campanii de informare in ceea ce priveste violenta domestica pe care doresc sa le desfasor,

dupa care imi doresc sa vin si cu un film, sa vad daca e serial sau este un film artistic, tot despre violenta domestica.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care intereseaza si o poveste care cred eu ca poate sa inspire lumea. Am depasit ceea ce s-a intamplat fiind puternic, mergand mai departe si dorind mereu sa-mi depasesc conditia.

Am ajutat-o pe mama mea si incerc sa fiu mereu langa ea pentru a-i tine energia sus. Povestea mamei poate sa inspire povestile altor mii si milioane de femei atat din Romania, cat si din afara. As vrea ca si femeile, dar si barbatii sa vada ca se poate trece peste orice atata timp cat mintea iti este puternica.

Tatal meu a fost foarte violent in familia noastra. O batea pe mama foarte des, a indurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt impreuna de foarte multi ani, s-au despartit in urma cu ceva timp.

Ceea ce s-a intamplat m-a facut sa imi doresc sa lupt pentru viata mea, sa devin un om mai bun si sa realizez ceva cu viata mea. Toate lucrurile acestea violente, toata viata mea si cat a indurat mama de la tata o sa le gasiti in cartea mea.

Imi doresc sa fie vizibile pentru a schimba lumea in bine”, a declarat George Burcea pentru sursa citata.