Tragedie nouă în familia Denisei Răducu. Bunica artistei a murit

Familia Denisei Răducu trece din nou prin momente cumplite. După ce în urmă cu mai bine de doi ani artista s-a stins din viață, acum și bunica acesteia a murit.

Familia Denisei Răducu este în doliu, la mai puțin de 3 ani de când Denisa a părăsit această lume.

Bunica cântăreței s-a stins din viață după ce aceasta a suferit enorm pierderea nepoatei sale. 

”Bunica Ana s-a dus după Denisa, o iubea prea mult. Niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Denisa nu mai este printre noi.

O plângea în fiecare zi, s-a stins de dorul ei… Era bătrână, nu bolea, dar se sfârșea văzând cu ochii…

Ne-a și spus, ultima oară când am văzut-o că vrea să meargă după Denisa, să aibă grijă de ea, acolo Sus, să o strângă în brațe”, a spus cumnatul Denisei pentru wowbiz.ro 

Bătrâna nu a acceptat niciodată că Denisa a plecat atât de rapid dintre noi și mereu a suferit în urma pierderii imense.

Aceasta a sperat până în ultima clipă că nepoața ei își va reveni și va putea din nou să o bucure cu zâmbetul său și piesele sale, însă boala a învins 

 ”Când o vedea pe Denisa, deși săraca de ea era măcinată de boală, bunica Ana îi spunea că e frumoasă, că se va face bine, că la câte rugăciuni spunea zi de zi nu are cum să nu o salveze Duimnezeu.

Când a murit Denisa, a plâns fără încetare săptămâni la rând, s-a simțit trădată în rugăciunile ei.

Nu s-a împăcat niciodată cu ideea că fetița pe care a crescut-o nu mai este, spunea că e un adevărat blestem”, a mai spus cumnatul Denisei pentru sursa citată.

Denisa Răducu s-a stins la vârsta de 27 de ani în urma unei boli grave cu care s-a luptat câteva luni.

Boala a reușit să-i ia zâmbetul de pe buze și să sufere enorm, până când și-a dat ultima suflare chiar în apartamentul său în care locuia.

Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care au cunoscut-o, dar mai ales pentru familia sa, precum și pentru bunica care s-a stins astăzi.  sursa:spynews