Cu cine se iubeşte Cleopatra Stratan! Este un cântăreţ cunoscut de la noi

Melodia ”Ghiță” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând nu mai puțin de șase premii. Anii au trecut, iar muzica a rămas în prim plan pentru fata cântărețului Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche

Acum a scos un nou videoclip în care toată lumea poate observa cât de mult a crescut, dar mai ales ce domnișoară cochetă s-a făcut.

Cleopatra Stratan a fost lovită de săgeata lui Cupidon! Fiica lui Pavel Stratan se iubește cu Edward Sanda, artistul care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, „În palma ta” sau „Doar pe a ta”.

Cei doi au și lansat o piesă împreună anul trecut.

Cancan a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare legate de onorariul pe care-l percepe tânăra artistă.

Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat.

Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane.

Cu siguranță, Cleopatra Stratan se numără printre cei mai bine plătiți cântăreți din industria muzicală românească.

Chiar dacă a absentat 12 ani din lumina reflectoarelor, fiica lui Pavel Stratan ”joacă” de la egal la egal cu nume sonore din industrie, printre care se numără Florin Ristei și Kamelia. sursa:fanatik