Cea mai eficientă metodă cu ajutorul căreia poți scăpa de părul facial. Ai nevoie de 3 ingrediente naturale!

Parul facial este ultimul lucru pe care ti-l poti dori ca femeie. Totusi, este important sa stii ca el apare din cauza unor factori. Uneori este doar mostenirea genetica cea vinovata, deci nu prea ai cum sa schimbi acest lucru.

Societatea moderna nu apreciaza naturalul… si cu atat mai putin parul facial. Din acest motiv, femeile se simt fortate sa apeleze la o gramada de metode, care mai de care mai dureroase sau mai costisitoare, pentur a scapa de aceasta problema.

Natura ne vine in ajutor si atunci cand ne dorim sa scapam de parul facial. Putem sa combinam cateva elemente simple, dar extrem de puternice pentru a ne confectiona propriul remediu impotriva parului nedorit.

Ceea ce va propun in articolul acesta este o reteta care te va ajuta sa scapi de puful de deasupra buzei superioare, de pe picioare si brate sau oricare alta parte a corpului tau.

Va sugerez sa incercati aceasta masca naturala, facuta acasa, plina de vitamine si antioxidanti. Pe langa faptul ca indeparteaza parul nedorit, iti si hidrateaza pielea, restaurand delicatetea si finetea pielii.

Ingrediente: 1 lingura de pasta de fulgi de ovaz, 2 linguri de miere, 2 linguri de suc de lamaie. Instructiuni: Combina toate ingredientele si amesteca pana obtii o pasta, dupa care aplic-o pe zonele pe care doresti sa le tratezi. Freaca usor cu miscari circulare.

Lasa pasta sa actioneze pentru 15 minute, dupa care indeparteaz-o de pe fata cu apa calduta. Foloseste-ti crema hidratanta. Pentru rezultatele pe care le astepti, fa acest tratament de 2-3 ori pe saptamana. Parul facial ar trebui sa dispara cam intr-o luna, scrie sanatosonline.ro.

De asemenea, mierea are o mulțime de beneficii pentru ten. Iată care sunt acestea:

Miere pentru ten gras: Dacă ai tenul gras și te confrunți cu toate problemele acestui tip de ten (secreție de sebum, puncte negre, acnee etc), ai nevoie de un amestec din două linguriţe de miere, o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi o aspirină bine pisată.

Întinde pe toată faţa, sau doar pe zonele afectate de acnee. Clăteşte bine după 20 de minute. O altă problemă a tenului gras sunt porii măriţi, iar mierea te poate ajuta. Ai nevoie de o jumătate de măr ras şi o linguriţă de miere. Amesteci bine şi întinzi pe faţă pentru 20 de minute.

De asemenea, poți să aplici miere pe faţă după ce te duci la cosmetică pentru extracţia punctelor negre şi a coşurilor. Ea îţi va ajuta ajuta pielea să se vindece mai repede.

Miere pentru exfoliere: Dacă ai nevoie de un exfoliant eficient poți să-ți faci singură unul din miere și mălai. Este un gomaj ideal pentru faţă. Mălaiul curăţă, iar mierea hrăneşte şi hidratează.

Amestecă o lingură de miere cu o lingură de mălai şi foarte puţină apă, cât să omogenizezi amestecul. Masează-ţi tenul cu acest gomaj după ce ai făcut o baie fierbinte şi porii tăi sunt deschişi.

Mai poţi să foloseşti mălai amestecat cu miere de albine şi smântână. Pasta care rezultă este un gomaj din ingrediente naturale, foarte eficient. Întinde compoziţia pe toată faţa şi masează prin mişcări circulare.

După ce ai terminat, clăteşte faţa cu ceai de muşeţel. Cu ajutorul acestui gomaj vei scăpa de punctele negre şi de celulele moarte, iar ceaiul de muşeţel va înlătura toate impurităţile de pe faţă şi va avea şi un rol cicatrizant.

Miere pentru tenul tern: Dacă tenul tău este tern, lipsit de strălucire, tot mierea te poate ajuta.

Ai nevoie de o linguriţă de miere, un gălbenuş de ou, o linguriţă de ulei de măsline şi o linguriţă de iaurt. Amestecă bine toate ingredientele, iar pasta obţinută o aplici pe toată faţa. Mierea îţi va reface structura pielii, iar gălbenuşul şi uleiul de măsline o vor hidrata.

Un alt remediu natural pentru curăţarea tenului se obţine dintr-o linguriţă de miere încălzită şi lapte care se aplică pe ten. Pielea va căpata un aspect strălucitor şi sănătos.

Măști hrănitoare: Dacă tenul tău are nevoie de o mască care să-l hrănească și să-l hidrateze, tot mierea te poate ajuta. Ai nevoie de un gălbenuş de ou, o lingură de miere, o lingură de smântână şi jumătate de banană pasată. Amestecă toate aceste ingrediente până ce rezultă o pastă omogenă.

Aplică acest tratament pe faţa curată şi lasă să acţioneze 30 de minute. O altă mască eficientă este cea din două banane mai verzi, o linguriţă de miere şi 150 ml de iaurt. Bananele le pisezi bine până obţii un piure şi amesteci cu mierea şi iaurtul. Pasta rezultată se întinde pe toată faţa şi se clăteşte după 30 de minute.

Masaj cu miere: Un tratament foarte simplu, dar şi foarte eficient este masajul feţei cu miere pentru reglarea circulaţie sângelui, dar şi pentru vindecarea eventualelor răni lăsate de acnee. Întinde un strat subţire pe faţa curată şi masează uşor, prin mişcări circulare şi delicate.

Lasă să acţioneze circa 15 minute, după care clăteşte bine faţa. Este indicat ca acest tratament să-l aplici pe faţa uşor umezită pentru ca mierea să pătrundă mai uşor în piele, scrie eva.ro.