Horoscop Minerva pana la final de saptamana. Ce se intampla cu fiecare zodie

HOROSCOP. Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru zodii, valabile pana pe 26 ianuarie.

HOROSCOP. BERBEC: Pentru Berbeci este posibila o promovare sau o majorare de salariu saptamana aceasta.

HOROSCOP. TAUR: Pentru Tauri un moment bun pentru a forma o retea cu cei care iti impartasesc obiectivele sau sunt pe aceeasi lungime de unda profesionala cu tine.

HOROSCOP. GEMENI: Gemenii sunt orientati mai mult spre afaceri decat spre partea emotional-afectiva a familiei.

HOROSCOP. RAC: Racii fac cu greu fata tensiunii schimbarilor pe care le-ai propus dar inca nu le-ai inceput si s-ar putea sa se iste discutii.

HOROSCOP. LEU: Lei, atentie, o mare parte din informatiile cu care lucrati, se dovedesc a fi eronate si vor afecta grav proiectele pe care le aveti, daca nu sunteti atenti.

HOROSCOP. FECIOARA: Pe Fecioare tendintele perfectioniste ii vor ajuta sa fie cei mai buni jucatori din echipa.

HOROSCOP. BALANTA: Balantele se pot confrunta cu o anumita concurenta, inclusiv din partea celor care nu le doresc binele, dar munca va fi rasplatita.

HOROSCOP. SCORPION: Scorpionii sa abordeze probleme reale, nu cele pe care le cred ei reale iar faptul ca au mintea practica le va permite sa reuseasca.

HOROSCOP. SAGETATOR: Sagetatorii gasesc un proiect de colaborare care pare excelent la inceput, pana cand apar anumite limitari sau conflicte care tin de orgoliu si de vanitate.

HOROSCOP. CAPRICORN: Pe Capricorn, unele chestiuni cruciale de afaceri ii determina sa doreasca sa vorbeasca mai mult despre nevoile lor financiare.

HOROSCOP. VARSATOR: Pentru Varsator parteneriatele de afaceri sau proiectele, amestecul social pentru imbunatatirea relatiilor cu clientii, toate pot fi foarte satisfacatoare.

HOROSCOP. PESTI: Pestii vor trebui sa inteleaga mai mult partea intuitiva pentru a avea succesul pe care il cauta in ceea ce priveste cariera.