UNDE SE AFLĂ ACUM FIUL MIRABELEI DAUER: ”EU AM SUFERIT DESTUL. E FĂCUT DIN MINE, DIN SUFLETUL MEU…”

Mirabela Dauer a apărut în fața publicului, de-a lungul timpului, în postura de artistă plină de energie și care, așa cum se spune, ”a dat totul” pe scenă sau atunci

când a fost invitată în platourile diferitelor televiziuni. Și-a deschis greu sufletul, totuși, vorbind despre o ”rană” care nu se va închide niciodată, iar faptul că se află de parte de fiul ei o macină în continuare. 

Mirabela Dauer a avut o căsnicie din care nu au lipsit momentele tensionate și dureroase. Traian Popovici, cel care i-a fost soț, a amenințat-o cu moartea, era violent, iar artista își amintește că a fost bătută, într-o zi, cu un fier de călcat.

Nu a fost acceptată de soacră, scenele de violență fiind frecvente în domiciliul conjugal. Nanu, fiul Mirabelei Dauer, avea doi ani atunci când a avut loc procesul de divorț,

Traian Popovici acuzându-și soția că l-a înșelat cu un chitarist. A adus și martori în timpul procesului, iar copilul a rămas în custodia sa.

Mirabela Dauer spune și acum că a fost vorba despre martori mincinoși, iar în ceea ce privește relația cu fiul său mărturisește că speră ca acesta să își dea seama, la rândul său, că a greșit față de cea care i-a dat viață. 

„Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri… Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”,  a spus Mirabela Dauer. Atunci când a fost întrebată dacă a simțit nevoia să clarifice lucrurile cu fiul ei,

Mirabela Dauer a răspuns cu sinceritate. ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a spus artista.

Mirabela Dauer: ”Toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci”

Mirabela Dauer: ”Atâta tristețe a adunat în el…”

Îndrăgita cântăreață nu poate uita niciodată că tatăl ei a suferit enorm după ce copilul a rămas în custodia fostului soț, paralizând din această cauză și, ulterior, stingându-se.

Bunicul își adora nepotul, mărturisește Mirabela Dauer, iar tristețea mamei care și-a pierdut copilul l-a afectat profund și iremediabil.

„Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit vedeta, la un moment dat, ProTV. sursa:cancan