Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după moartea soțului. Artista suferă enorm

Maria Cârneci suferă enorm după pierderea soțului ei. Romulus Petrescu a murit în luna noiembrie a anului trecut.

Din păcate, Maria Cârneci a rămas văduvă prea devreme. Soțul ei a murit la vârsta de 67 de ani, pe care abia îi implinise la 1 noiembrie 2019. Pe data de 25 a aceleași luni, s-a stins din viață. Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost împreună timp de 40 de ani.

Maria Cârneci a apărut pentru prima oară public de la pierederea soțului. A vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre suferința care i-au marcat ultimele luni.

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. Cântăreața susține că boala lui a fost agravată de stres. Romulus Petrescu a pierdut un hotel pentru care s-a judecat ani de zile.

„Să te duci de 350 de ori în instanță și să știi că ai documente, ai facturi… Suntem cu procesul la CEDO și să-mi dea Dumnezeu putere, măcar să-i respect visul, să-i respect numele și comportamentul atât de frumos și de loial vizavi de mine.”

S-a stins pe neașteptate

A suferit mai multe operații pentru îndepărtarea tumorii din colon, însă boala s-a agravat galopant. A făcut metastaze la ficat și s-a stins din viață lucid, deși avea dureri îngrozitoare. Acum, Maria Cârneci trăiește cele mai grele momente, însă se consolează că are familia alături.

Erau un cuplu unit de aproape 40 de ani. Romulus Petrescu și Maria Cârneci mergeau împreună când ea avea evenimente și cântări. Soțul o ducea la petrecere, era alături de ea și o aștepta până dimineață, chiar daca a doua zi mergea la serviciu. Maria Cârneci are doar cuvinte frumoase de spus în amintirea soțului. Își amintește cât de demn s-a stins acesta din viață și cum a fost lucid până în ultima sa clipă. De asemenea, povestește cu lacrim in ochi despre cum, cu câteva ore înainte să moară, acesta plâns și și-a luat rămas bun de la familie.

„Nu m-aș fi gândit în viața vieților mele că pleacă atât de devreme.”

Înainte ca soțul ei să se stingă, Maria Cârneci a participat alături de e la nunta Emilia Crenguța Constantinescu, cântăreață de muzică populară. În ultimele imagini cu acesta, soțul cântăreței de muzică populară este vizibil slăbit, palid.

Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după moartea soțului. „Este șocant”

Cântăreața își stăpânește greu lacrimile când vorbește despre moartea soțului. Pentru ea e foarte greu pentru că trebuie să vadă cum nepoatele sale gestionează greu pierderea bunicului. Maria Cârneci a povestit cum nepoțica sa de 5 ani, așteapta ca „tatia”, așa cum îl numește, să se întoarcă înapoi de la Doamne-Doamne. Cântăreața spune că s-a rugat ca soțul ei să se facă bine, măcar pentru nepoatele lor.

„Este șocant! De sărbători… Au venit nepoatele, cea mică încă nu realizează, dar cea mare începe să-și dea seama. Ne-a adus la fiecare câte o scrisoare, pentru părinți pentru bunici. Și mi-a zis: mamia, eu ma duc la etajul 1 să îi duc scrisoarea lui tatia și nu am mai rezistat, pentru că știu cât de mult o iubea…”

Vezi integral video cu emisiunea în care Maria Cârneci vorbește despre moartea soțului sursa:redactia.ro