Casa Sorinei manelista a luat foc! Durere mare pentru familia fostei iubite a lui Nicolae Guţă

Tragedie în viaţa manelistei Sorina. Casa artistei a luat foc, miercuri seara. Un incendiu puternic

a izbucnit în partea superioară a locuinţei sale din Timişoara, iar pompierii au intervenit imediat.

Durere imensă, miercuri seara, pentru cântăreaţa de manele Sorina. Casa artistei a foc cuprinsă de foc şi a fost nevoie de intervenţia imediată a pompierilor.

Nu mai puţin de 20 de pompieri, trei autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD au ajuns la faţa locului, pentru a lichida focul.

În plus, pompierii au precizat că incendiul s-a extins şi la locuinţa vecină. Din fericire, reprezentanţii

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au declarat că nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

Iniţial nu se aflase cine sunt proprietarii locuinţei, însă, ulterior, potrivit presei locale, s-a aflat că locuinţa aparţine chiar cântăreţei de manele Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă.

“Am fost solicitați să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din mun. Timisoara, str. Noua. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, o autoscara,

2 echipaje SMURD și 20 pompieri. Incendiul se manifesta la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. 

Se actioneaza pentru limitare și stingere. Nu au fost inregistrate victime. Cu privire la cauza probabilă de incendiu, revenim cu detalii dupa finalizarea interventiei”, informează ISU Timiş.

Nu se ştie, momentan, care este cauza exactă a producerii incendiului, însă tatăl artistei spune că, probabil,

tragedia s-a produs din cauza unei ţigări uitată aprinsă. Flăcările ar fi cuprins un aparat xerox, iniţial, iar apoi s-au extins la celelalte obiecte din cameră.

Casa Emiliei Dorobanţu a luat foc

Tragedia prin care a trecut Sorina manelista este identică cu cazul Emiliei Dorobanţu. Chiar în primele zile ale Noului An, locuinţa cântăreţei de muzică populară a luat foc

În momentul în care incendiul a izbucnit, părinții cântăreței de muzică populară nu se aflau acasă, dar la auzirea veștii aceștia au intrat în stare de șoc și au avut nevoie de îngrijiri medicale.  sursa:spynews