FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE S-A FĂCUT SHAORMEREASĂ! FILMĂRI FABULOASE CU SOȚIA LUI PASTRAMĂ LA ”LOCUL DE MUNCĂ”

De la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate,

imagini din interiorul localului proaspăt deschis de Brigitte Sfăt în Capitală. Bruneta este, pur și simplu, îndrăgostită de afacere și muncește alături de angajații ei pentru a mulțumi clientela.  

Brigitte Sfăt este hotărâtă să dea lovitura în afaceri. Soția lui Florin Pastramă a deschis un restaurant

tip fast-food în zona Fundeni din Capitală, iar din meniu nu lipsesc shaorma, pizza, dar și un preparat adus din Timișoara, orașul unde s-a născut bruneta, pleșcavița din pulpă de vițel.

Muncește cot la cot cu angajații

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Brigitte Sfăt la noul „loc de muncă”. Îmbrăcată ca o gospodină,

bruneta a muncit cot la cot cu unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă.

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că, acum, își petrece mare parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, îi face plăcere.

În concluzie, în doar câteva luni, Brigitte Sfăt a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă.

Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor.

Brigitte Sfăt muncește cot la cot cu angajații ei

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea contruirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti.

Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.

Căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov.

Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări.

În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că ei nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.