Trei fetite din Galati isi striga durerea, dupa ce mama lor s-a strins spulberata de un autoturism: „M-am tot rugat la Sfantul Ion si la toti sfintii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugaciunile”

Trei fetite au ramas fara mama, dupa spulberata in comuna Balabanesti, Galati, la inceputul anului. Dupa doua saptamani, femeia s-a stins din viata.

Emilia Porumb avea numai 28 de ani si trei fetite (3 ani, 9 ani si 11 ani). Pe 7 ianuarie, tanara a fost spulberata pe DN 24D, la cateva sute de metri de casa in care locuia, de un autoturism marca Dacia Logan.

Potrivit martorilor, soferul circula cu viteza atunci cand a lovit-o pe femeie si a aruncat-o zeci de metri pe sosea.

Ipoteza este sustinuta si de daunele suferite de autoturism la impact, parbrizul si capota fiind distruse in totalitate.

La aproximativ doua saptamani de la cumplitul accident, familia tinerei a primit o veste ingrozitoare: tanara mamica s-a stins pe patul de spital., scrie observator.tv

La aflarea vestii, cele trei fetite au fost distruse de durere, iar cea mai mare a scris un mesaj sfasietor adresat mamei.

cele trei fetite

„Draga mama, ai plecat de langa noi intr-o dimineata, ne-ai lasat acasa cu tata si ai spus ca te intorci.

Au trecut 15 zile, dar tu nu te-ai intors. M-am tot rugat la Sfantul Ion si la toti sfintii, dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugaciunile.

M-am tot uitat spre poarta si pe drum, poate te vad venind acasa. Azi am aflat si tare ma doare inima, ca nu o sa mai vii niciodata acasa. Cine ne mai tine in brate si cine ne mai spune noapte buna?

Inima ca a ta, mama, nu mai are nimeni. Ai luptat sa ne tii impreuna pe toate cele trei langa tine si cine stie daca, acum dupa ce tu ai plecat, vom mai putea sta una langa alta?

Ne-a fost tare greu fara tine in cele 15 zile, dar acum, ca nu mai vii acasa, o sa ne fie mult, mult mai greu.

Cine o sa ne ajute? Cine va fi alaturi de noi? La cine sa mai spunem mama? Numele tau mama ramane scris doar in inimile noastre

si pe o cruce intr-un cimitir. Te-am iubit si te iubim, dar dragostea noastra nu a fost de ajuns ca sa te putem avea langa noi”, a scris fetita de 11 ani.

Cele trei fetite au nevoie acum de ajutor, iar preotul din sat a initiat o campanie.

„Fac acest apel la toti cu suflet mare si care pot ajuta sa nu ezita sa o faca, pentru acesti copii totul este bine venit.

Cei care vor sa ajute, pot gasi familia in localitatea Balabanesti (judetul Galati) strada Principala nr.29, langa sediul Politiei, sau la numarul de telefon: 0748976608 – Mihai Hotnog (tatal fetelor)”, se arata intr-o postare.