I s-a făcut râu la Târgul de Crăciun din Oradea! Mihai Morar, de urgență pe mâinile medicilor. Ce diagnostic a primit

Mihai Morar a ajuns azi-noapte de urgență pe mâinile medicilor, care l-au băgat imediat pe perfuzii.

După ce i s-au acordat primele îngrijiri, prezentatorul TV a primit și un diagnostic de care trebuie să țină cont mereu.

El nu a fost transportat la spital, iar specialiștii s-au ocupat de el în casa Radio ZU, instalată în urmă cu șase zile în Piața Unirii din Oradea, care a fost transformată în Orașul Faptelor Bune.

Mihai Morar, de urgență pe mâinile medicilor care l-au băgat pe perfuzii
Mihai Morar s-a simțit foarte rău noaptea trecută și a cerut ajutorul medicilor. În timp ce primea îngrijiri de specialitate,

colegii săi de la Radio ZU care îi sunt alături în proiectul Orașul Faptelor Bune au încercat să-l înveselească. Unii dintre ei au filmat momentele în care prezentatorul TV era pe ferfuzii

și i se făceau injecții. Doctorul aflat pe ambulanța care a răspuns apelului lui Mihai Morar i-a făcut și un EKG, iar diagnosticul nu a fost grav… Epuizare! Însă… acest aspect nu trebuie deloc neglijat, l-au avertizat medicii.

După ce și-a revenit, Mihai Morar a urcat pe Instagram o poză realizată în timp ce medicii se ocupau de el și a scris următorul mesaj: “De la OFB la EKG. Nu e panică, nici boală, e doar simplă oboseală. Un cocktail de vitamine și-o iau de la capăt mâine!

#OrașulFaptelorBune #ziua5”. Fotografia a strâns zeci de mii de like-uri, dar și numeroase comentarii. Marian Drăgulescu, Tudor Ionescu și Doru Todoruț sunt doar trei dintre celebritățile de la noi care i-au transmis gânduri bune.

Celebrități, implicate în proiectul de suflet: Orașul Faptelor Bune – Oradea
Anul acesta, Piața Unirii din Oradea a fost transformată în Orașul Faptelor Bune în perioada 15-21 decembrie 2019.

Pe lângă magia Crăciunului și muzica bună, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Flick, dar și alți colegi. Artiștii s-au implicat și ei în proiectul de suflet al echipei de la Radio ZU, motiv pentru care 28 de nume dintre cele mai cunoscute în muzica românească vor cânta în

Piața Unirii din Oradea pentru o cauză nobilă. Pe scena din Orașul Faptelor Bune vor urca: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, Jo, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla’s Dreams, Irina Rimes și Lora.