Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020

Horoscopul săptămânii 27 ianuarie-2 februarie 2020 pune accent pe afecțiune, generozitate și stabilitate în relații. Romantismul este „la mare căutare”, dar primează maturitatea și responsabilitatea.

Iată ce au pregatit astrele pentru cele 12 zodii:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, BERBEC
În prima parte a săptămânii sunt posibile discuții în cuplu legate de o călătorie, de o problemă juridică sau administrativă sau de vizita-surpriză a unei rude, care dă peste cap programul nativilor.

În a doua parte a săptămânii, norocul le surâde Berbecilor care sunt dispuși să își asume responsabilități suplimentare la serviciu, fără să ceară o recompensă imediată. Aceasta va veni, sigur, chiar mai devreme decât s-ar aștepta!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, TAUR
Horoscopul săptămânii le recomandă Taurilor să evite discuțiile legate de bani în prima parte a săptămânii. Partenerul de viață nu va fi de acord cu ideile, planurile sau dorințele nativilor și, de aici, pot izbucni certuri în familie.

Ziua de joi le poate aduce o ofertă de reluare a unei colaborări. În weekend, Taurii pot face o schimbare de look și, dacă sunt singuri, asta va atrage și o schimbare în viața lor sentimentală.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, GEMENI
Chiar de la începutul săptămânii, Gemenii trebuie să facă niște alegeri în plan profesional. Unii trebuie să aleagă între actualul job și o nouă ofertă, alții trebuie să decidă dacă e bine să facă schimbări în echipa pe care o coordonează, iar alții se gandesc la un nou proiect personal.

Joi sunt șanse să primească vești bune legate de bani. În weekend vor dori să se odihneasca. Dar unii vor pleca intr-o călătorie și s-ar putea să aibă parte de „aventura vieții lor”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, RAC
Racii care și-au făcut planuri de călătorie pentru viitorul apropiat pot avea parte de o surpriză: șeful nu le aprobă zilele libere sau le cere să rezolve probleme „încurcate de alții”. Soluția poate veni din partea unui coleg care se oferă să „le țină locul” și să muncească și pentru ei. În felul acesta, generozitatea nativilor care i-a ajutat, mereu, pe cei din jur va fi răsplătită.
În ultima parte a săptămânii, un vechi prieten le face un cadou valoros ori îi sprijină pentru a obține un job foarte bun.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, LEU
Săptămâna începe într-o „notă pasională” pentru Leii îndrăgostiți și într-o „notă provocatoare” pentru cei singuri. Aceștia din urmă pot afla că au admiratori secreți la serviciu, iar vestea îi flatează și îi interesează… Astrele spun, însă, că e mai bine să nu se grăbească.
Ziua de joi este excelentă pentru o călătorie alături de persoana iubită.
În weekend Leii pot fi vedetele unui eveniment la care iau parte sau pot primi oferta-surpriza de a face parte dintr-o organizatie, un institut sau chiar un partid.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, FECIOARĂ
La începutul săptămânii, în cuplu domnește armonia. Venus se află în sectorul Mariajului din astrograma Fecioarelor! Dar tensiunile nu sunt excluse dacă nativii își îndreaptă criticile spre părinții sau prietenii partenerului de viață.
Miercuri este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu copiii.
În ultima parte a săptămânii, unii nativi primesc vești neașteptate legate de un copil sau fac planuri privind viitorul familiei.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii le recomandă Balanțelor să nu uite ca principala lor calitate este diplomația. S-ar putea ca luni și marți, Balanțele să fie „pe picior de război” cu toată lumea. Dar, chiar dacă argumentele lor sunt solide, nu vor avea de câștigat. Mai bine lasă discuțiile importante pe miercuri.
În ultima parte a săptămânii, atenția lor se îndreaptă spre bani și proiecte pe termen lung. Au parte de sprijin din partea unor prieteni adevărați.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, SCORPION
Scorpionii pot incepe săptămâna cu dreptul, cel puțin în plan sentimental. Ar fi păcat să tulbure armonia din cuplu aducând vorba despre bani sau, mai rău, reproșându-i persoanei iubite că dă prea mulți bani pe fleacuri.
La mijlocul săptămânii, sănătatea cuiva din familie poate fi motiv de îngrijorare. Sau nativii înșiși vor dori să facă un control medical de rutină.
În weekend, Scorpionii vor petrece mult timp cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, SĂGETĂTOR
Începutul săptămânii este norocos pentru Săgetătorii care vor să se mute în casă nouă. Totuși, dacă au o relație, ar trebui sa țină cont și de părerea partenerului de viață atunci cand fac o alegere și iau decizii.
Mijlocul săptămânii vine cu declarații de dragoste pentru nativi sau cu invitații la evenimente unde vor fi admirați și unde se pot îndrăgosti la prima vedere.
În weekend, e bine să nu facă niciun fel de excese pentru a nu „reactiva” mai vechi probleme de sănătate.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, CAPRICORN
S-ar putea ca la începutul săptămânii, Capricornii să aibă nevoie de un document pe care nu îl mai găsesc sau de o aprobare urgentă pe care trebuie să o obțină de la un șef sau funcționar care, din diverse motive, nu e la serviciu. Până la urmă, cu intervenții sau mult stres, se va găsi o soluție, „pe ultima sută de metri”.
De miercuri, lucrurile se mai liniștesc și atenția nativilor se va îndrepta către familie și către casă. Banii nu vor lipsi. Nu va lipsi nici dorința de a face cumpărături sau investiții.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii le recomandă Vărsătorilor să nu pună prea mult preț pe promisiunile unui prieten care pare dispus să îi ajute cu bani pentru a începe un proiect profesional sau pentru a rezolva o problemă personală.
Ajutorul va veni, în a doua parte a săptămânii, de la o rudă pe care, culmea, nativii nu s-au grăbit să o ajute cândva sau cu care nu sunt în relații apropriate. În plan personal, e posibilă reluarea unei aventuri din trecut.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 27 ianuarie -2 februarie 2020, PEȘTI
Peștii care își doresc o promovare, o mărire de salariu sau un job nou sunt sfătuiți să nu facă demersurile necesare în prima parte a săptămânii. Nu vor avea prea mult succes sau nu vor obține ceva de durată. A doua parte a săptămânii este mai norocoasă și din acest punct de vedere.
În special în dimineața zilei de vineri astrele vor fi de partea lor.
În plan sentimental, se anunță consolidarea relației sau, după caz, o nouă idilă precedată de o veche prietenie. sursa:Stiritv