Începe NOUL AN CHINEZESC: Tradiţii şi obiceiuri ca să ai noroc! Fă asta chiar din PRIMA ZI a Șobolanului de Metal

Anul nou Chinezesc 2020anul Șobolanului de metal, începe pe 5 februarie 2020. Am selectat cele mai importante tradiții, obiceiuri și superstiții pe care astrologii, dar și tradiția chineză, ne recomandă să ținem cont de ele.

Anul Nou Chinezesc 2020 începe pe 25 ianuarie. Comunitățile chinezești din jurul lumii se pregătesc să aniverseze noul lor an,

cea mai importanță sărbătoare în Calendarul Chinezesc. Festivitățile sunt umbrite însă anul acesta, în China, din cauza noului coronavirus.Asia întreagă sărbătorește

Noul An chinezesc care începe sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Practic, în noaptea de vineri spre sâmbătă cea mai mare nație a lumii celebrează Revelionul.

Anul Nou Chinezesc 2020 începe pe 25 ianuarie. Comunitățile chinezești din jurul lumii se pregătesc să aniverseze noul lor an, cea mai importanță sărbătoare în Calendarul Chinezesc. Festivitățile sunt umbrite însă anul acesta, în China, din cauza noului coronavirus.Asia întreagă sărbătorește

Noul An chinezesc care începe sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Practic, în noaptea de vineri spre sâmbătă cea mai mare nație a lumii celebrează Revelionul.

Anul Nou Chinezesc 2020 începe pe 25 ianuarie. Comunitățile chinezești din jurul lumii se pregătesc să aniverseze noul lor an, cea mai importanță sărbătoare în Calendarul Chinezesc. Festivitățile sunt umbrite însă anul acesta,

în China, din cauza noului coronavirus.Asia întreagă sărbătorește Noul An chinezesc care începe sâmbătă, 25 ianuarie 2020. Practic, în noaptea de vineri spre sâmbătă cea mai mare nație a lumii celebrează Revelionul.
Anul Nou Chinezesc 2020 începe pe 25 ianuarie.

Comunitățile chinezești din jurul lumii se pregătesc să aniverseze noul lor an, cea mai importanță sărbătoare în Calendarul Chinezesc.

Festivitățile sunt umbrite însă anul acesta, în China, din cauza noului coronavirus.

Iată ce trebuie să faci în prima zi din noul an chinezesc, potrivit principiilor recomandate de specialiștii în feng shui. 

Ca să atrageți banii, în prima zi a anului chinezesc, trebuie să aveți un bol cu monede în apropiere de ușa de acces în casă. 

1. Într-un bol se pun câteva monede. Puneţi bolul în zona uşii de intrare. Atrage banii.

2. Scrieţi 9 dorinţe pe o foaie de hartie roşie. Roşu simbolizează norocul. Agăţaţi hârtia într-un pom.

3. Rostogoliţi 8 portocale în toată casa.

5. Puneţi un bol cu dulciuri în partea de sud a casei.

6. Nu împrumutaţi bani în prima zi a anului chinezesc, pe 26 ianuarie.

7. Prima zi a anului trebuie să te prindă impecabil.

8. Când începe anul nou chinezesc, deschideţi larg ferestrele. În acest fel permiteţi norocului să intre în casă.

9. Aveţi grijă să vă achitaţi toate datoriile înainte de a intra în noul an chinezesc. sursa:b1.ro