Horoscop zilnic 27 ianuarie 2020. O zi colorata cu succes !

Datele generale ale zilei de 27 ianuarie 2020 – Este o zi cu potențial maxim de succes, dar pentru a-ți atinge obiectivele trebuie să accepți că lucrurile au o inerție a lor și se împlinesc mai degrabă

atunci când vor ele, nu când vrei tu. În replică poți da zilei ce culoare vrei. O poți face energică (roșie), calmă (albastră)

sau plină de speranță (verde). Nu omite nici culorile imperiale – mov și violet, nici pe cele ale intensității – portocaliu și galben.

BERBEC

Îți faci o listă amănunțită de cheltuieli pentru că nu stai prea bine cu banii și trebuie să te descurci până la următorul salariu. Partenerul te surprinde cu ceva plăcut. Vrea să te facă să te simți bine.

Îți merge bine din punct de vedere profesional, nu apar evenimente deosebite. mai mult calm și mai mulă răbdare. Culoarea ta de azi este verdele.

TAUR

Canalizează-ți gândurile și energia către ceva frumos și folositor și vei vedea cum viața ta va lua o turnură pozitivă. Ai putea să ieși cu iubitul tău în oraș, ca să vă relaxați. Dacă stați numai în casă,

intrați în depresie. Ai o zi liniștită la serviciu, te simți bine alături de colegii tăi. Încearcă o altă abordare pentru problemele care nu ies din prima. Culoarea ta este albastru!

GEMENI

Ai parte de evenimente fericite, profită de orice oportunitate care ți se deschide în cale. Chiar dacă ești preocupată de altceva, acordă mai mare atenție partenerului de viață. Un simplu mesaj

de iubire poate schimba totul. Fii pregătită pentru schimbări majore în viața profesională, care vor fi în avantajul tău. Fii mai insistentă și vei convinge! Culoarea ta de azi este portocaliul!.

RAC

Nu ești în formă bună și te străduiești să te pui rapid pe picioare pentru a-ți vedea de treabă. Treci prin minte toate situațiile în care ai avut probleme cu bărbații. Nu te mai gândi la trecut!

La serviciu cauți să-ți faci treaba cât mai bine, nu ții cont de problemele personale. Încearcă să rezolvi probleme lunad-o pe ocolite. Culoarea ta de azi este galbenul!

LEU

Nu te mai superi din orice fleac, ești mult mai relaxată ca zilele trecute. Vei avea o zi frumoasă. Chiar dacă ți-e greu, trebuie neapărat să ai o discuție cu partenerul tău.

Așa cum stau lucrurile între voi acum, nu sunt în regulă. Ține-te de treabă, nemulțumirile legate de locul de muncă vor dispărea în timp. mai multă consecvență îți vor fi utile. Culoarea ta de azi este roșu.

FECIOARĂ

Ești foarte ocupată, dar îți faci timp și pentru tine. Vrei să arăți bine. Nu se întâmplă nimic deosebit din punct de vedere sentimental.

Singura nemulțumire pe care o ai este în legătură cu banii. Ai succes dacă lucrezi în domeniul artistic. Nu ezita, este un loc care se potrivește firii tale. Culoarea ta deazi este movul.

BALANȚĂ

Te-ai trezit fără chef de treabă și încerci să amâni toate treburile importante. Nu apar evenimente deosebite în viața sentimentală. Ești foarte emotivă. Ar trebui să te apuci de învățat,

dar nu te poți concentra la nimic din ce citești și ce faci. O zi liberă este tot ceea ce îți trebuie. Culoarea ta de azi este indigo.

SCORPION

Ai nevoie de niște bani și s-ar putea să ceri un împrumut. Ai tendința să exagerezi anumite lucruri și să te cerți cu partenerul tău. Nu mai despica firul în patru! Îți pierzi timpul

încercând să obții un avans din salariu. Ai șanse să-l primești. Cu toate acestea fii mai energică și cere ceea ce ți se cuvine. Problemele se vor rezolva mai repede și mai bine decât crezi. Culoarea ta de azi este maro.

SĂGETĂTOR

Iartă persoanele cu care te-ai certat, nu e bine să stai supărată! E posibil să pui piciorul în prag și să stabilești noi reguli în relația cu partenerul de viață. Dacă nu le respectă, ești hotărâtă să te desparți de el.

Pot apărea schimbări la locul de muncă care te pot afecta în mod direct. Fii pregătită pentru orice! Culoarea ta de azi este roz.

CAPRICORN

Se poate spune că ești între cioan și nicovală, familia și locul de muncă exercită o presiune imensă asupra ta. E posibil să apară conflicte cu partenerul de viață, încearcă să fii foarte calmă! Nu prea ai chef de muncă dar ești nevoită să mergi la serviciu sau la școală. Nu te mai impacienta pentru orice fleac. Lucrurile nu sunt niciodată atât de negre. culoarea ta de azi este albastrul azuriu.

VĂRSĂTOR

Treci prin sentimente contradictorii, neliniștea a pus stăpânire pe sufletul tău. Nu ai motive de îngrijorare! Încerci să menții o atmosferă calmă acasă și să nu mai ai conflicte cu familia.

Te-ai săturat de ceartă. Dacă ești artistă, cucerești publicul doar prin simpla prezență. Ești fermecătoare. Culoarea ta de azi este albul argitiu.

PEȘTI

Ești hotărâtă să realizezi ceva important. Cu voință și credință poți face orice. Sacrifici viața personală pentru cea profesională. Nu ai timp de cei dragi. E posibil să participi la conferințe,

congrese unde se adună oamenii cei mai importanți din domeniu. Ești norocoasă din punct de vedere profesional. Culoarea ta de azi este griul perlat. sursa:femeia.ro