TESTUL FEMINITĂŢII: Ce spun florile preferate despre caracterul şi calităţile tale ?

Ce floare v-a plăcut cel mai mult? Ea va dezvălui tainele feminității dumneavoastră! La mine a coincis 100%!

Cărei femei nu-i plac florile? Din toate varietățile de flori întotdeauna se vor găsi acelea care vor cuceri inima femeii.

Unora le plac florile în buchete, altora- florile în ghiveci, în glastră. Oricum, fiecărei femei i se ridică dispoziția când iubitul vine cu flori.

Dar de ce preferăm anumite flori şi nu altele nu e întâmplător. Această alegere depinde de manifestarea și dezvăluirea caracterului feminin al nostru.

Vă propunem un test simplu și miraculos cu flori. priviți-le, cât sunt de gingașe și frumoase.

E important doar să alegeți acea floare pe care v-ați dori s-o primiți în dar!

Descrierea caracteristică a citiți-o mai jos. Dacă există două flori, caracteristicile dvs includ două energii feminine.

Floarea N ° 1

Feminitatea dvs întotdeauna se manifestă lumini și atrage atenția. Prezentarea oricărui moment este întocmită

pentru a discuta despre discuții și atragerea unui număr mare de servicii private. Bărbații pur și simplu vă pot admira deschis,

iar femeile vă pot invidia. Dar pe dvs vă puteți interesa să învățați și să priviți. Dvs vă puteți cunoașteți și aveți un cerc de prieteni în ceea ce privește părerea păstrată pentru tine

Oamenii sunt greu de încrețit în oameni, iar dacă se pot încrede – sunteți în stare să răsturnați munți pentru acel om.

Și să ne dăm Dumnezeu, ca să poată vedea în fața încrederii așa ceva dvs nu iertați. Vă stă bine în pantofi și în pantaloni, clar dacă este preferabil să fie mai saturat, roșu-aprins și culoarea noastră

Floarea N ° 2

Gingașă, romantică, drăguță fată, dvs sunteți idealul femeilor îngrijirea vizează mulți însă.

Îți permite să ai curte, să plăcești primele cadourile și alte semne de atenție. Sinceritatea dvs nemijlocită și moliciunea călduroasă farmecă pe mulți. Femeile pot fi împrietenească

Dar în spațiu este Moliciuni se ascunde sau tijă de fior. Dvs întotdeauna sunt sigure în ceea ce

privește dorința și primele practici întotdeauna. Arătați bine în rochii, bluze, tonuri calde ale îmbrăcămintei nuanțează fermecul tău

Floarea N ° 3

Aveți multe calități, poate fi greu de selectat principal. Sunteți cinstită, sinceră, modestă, capabilă să fie sprijiniți pe altul în momente grele.

Dvs treceți cu tărie prin încercări de viață și cu credința în mai bine depășiți momentele grele.

Cu o ca ca dvs se pot vedea în orice bărbat. Îngrijită, talentată în rafale gătitului, în crearea confortului casnic, fidel și modest … Ce să-și mai faci un bărbat?

Dar nu vă puteți îmbogăți de bărbat în anumite cazuri, femeile-romanice sunt cele care ar trebui să fie primele îndrăgostiri.

Arătați bine în alb și negru. Prea multe flori pe atât de pot să facem atenție despre persoana dvs … Iar dvs sunteți de frumoase!

Floarea N ° 4

Sunteți sau optimist, un soare, energizant – vorbe cuvinte pentru îngrijirea judecătorilor care se vor despre Zâmbetul dvs și capabil să topească inima oricărui bărbat, clar și un acel bărbat rece. Vă place foarte multă atenție din partea părților necesare, care ar putea fi însoțite de informații, dar care este înțelept în ceea ce privește obișnuințele sale în timp ce se îndrăgostesc de la tine Sau ei s-au împrietenit cu dvs pentru că au început să fie îndrăgostiți. Fermecarea de a face, dar este mai rar atunci când

cineva trebuie să se apropie de tine „Dar nimeni nu este nevoie de mai multe ori îngrijiri prin care să se îmbine prin viață râzând” Totuși, că îngrijește-ți o reușită să fie apropiată de dvs va primi cea mai bună femeie din viața lui și ultima dragoste. Dvs, ca nimeni alteia, vi se potrivesc cele mai incredibile și extravagante veșminte, coafuri și cosmetice – aceasta este despre

Floarea nr. 5

Deseori, dvs din copilărie vă cunoașteți frumusețea. În timpul în care mama este plimba cu dvs copilă, o vizită însoțită de acțiuni se referă la înfățișarea dvs a oamenilor necunoscuți. Dvs vă clarifică foarte bine în oameni, știu că acund ei, nimic nu vă scapă. Multe dintre prietene vin la dvs pentru a vă cere sfatul, ca psihologul.

Desigur, pentru a putea pur și simplu să lipesc de la tine Totuși, dvs câștigați voți pentru bărbat. Cu al șaselea simț dvs este determinată și sunt recunoscute după o mie. Dvs sunteți anume acea femeie care se îngrijește să se îmbrace scump, clar cu un buget modest. Vă stă bine cu aur, purtați-l mai des.

Floarea N ° 6

Dvs sunteți sau femeie neobișnuită. În dvs se pot combate alte opțiuni, ghiață și fo … Chiar dacă aveți răceală și rămâne aparentă, în păstrarea clocotei dvs. Și acel bărbat este îngrijit de dezvăluiți această informație – va fi întru adevăr fericit și vă puteți face fericită. Iubiți doar pentru unul singur și răbdarea dvs pot să vă invidieze îngerii.

Dar dacă există ceva mai fierbinte, deși acesta este înșelătorit, atunci când se întâmplă să se înțeleagă totul. Dvs atrageți în același timp, dar dorim să facem informații despre aceasta. Totul în cazul în care este important să văd doar masca cea din afară și nu este hotărâtă să se apropie de dvs. Aveți ochi foarte frumoși, ei fac agricultură și vă spun să vă îneci în ei, ca în mare.