Horoscop 28 ianuarie 2020. Zodia care câștigă SUME MARI de BANI

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Cineva de care va e dor sosește și o să va faceți program de vizite și plimbări zilele astea, să vă bucurați de un asemenea cadou.

Aveți idei ingenioase de petrecut timpul liber și o să-i luați pe prieteni cu voi la plimbare sau pe un teren de sport, găsiți voi un sport de agrement care să va dezmorțească mușchii.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

E o bucurie să intri în contact azi cu multă lume, pentru că și tu ești mult mai vorbăreț și dornic de comunicare, și dai și peste persoane la fel de volubile și deschise la dialog. Fiecare are ceva de câștigat de pe urmă discuțiilor care se leagă extrem de ușor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar ascultă și părerile altora.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Cineva se joacă prea mult cu sentimentele tale și tu îl crezi, ceea ce e riscant în cazul în care e vorba de iubire. Te-ai putea îndrăgosti de cineva care joacă pe două fronturi, care apelează la tot arsenalul său de seducție și tu riști să pici în capcana vorbelor sale meșteșugite,

dar neadevărate. Ia-o și tu ca pe o glumă, că pe un flirt nevinovat, fără să te aprinzi atât de repede, pentru că dacă te vei trezi din acest vis, vei suferi că te-ai înșelat amarnic.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Nu prea ai cu cine colabora astăzi, pentru că, privind în jurul tău, vezi numai colegi ocupați, obosiți, stresați, care resping propunerile tale. Decât cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurcă de unul singur. Mai mult, la dorința ta de acțiune și de implicare ai parte mai mult de oameni leneși care preferă să te vadă pe ține cum muncești.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Se poate s-aveți cheltuieli mari în perioadă asta și să va descurcați totuși, să nu rămâneți fără o rezervă. O să primiți acei bani care v-au fost promiși, cineva va da înapoi o datorie, banii or s-ajungă la voi în cont până diseară și o s-aveți de buzunar mâine, poimâine.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

După această săptămână de foc prin care aţi trecut, faceţi tot posibilul să vă canalizaţi întreaga energie asupra vieţii personale. Simţiţi nevoia să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timp liber alături de persoanele dragi. Este posibil să faceţi o scurtă excursie alături de partenerul de cuplu.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Este posibil ca astăzi să luaţi o decizie destul de importantă pe plan profesional, care vă va aduce multe beneficii neaşteptat de frumoase. La fel ca şi până acum, partenerul de cuplu este alături de voi şi vă oferă toată susţinerea de care aveţi nevoie.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Stări de nelinişte, agresivitate şi nerăbdare pot ieşi la suprafaţă astăzi; aveţi foarte multe de făcut şi vă este teamă că nu reuşiţi să rezolvaţi totul aşa cum vă doriţi. Încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de echipă, aceştia vor fi mai mult decât fericiţi să colaboreze cu voi.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Cheltuieşti cu spor tot ceea ce ai încasat vineri şi faci împreună cu amicii o deplasare obositoare. Capacitatea de a lua decizia cea mai potrivită te salvează de excesele foarte periculoase. Seara, e necesar să te refaci şi să te odihneşti cu adevărat! Problemele familiale se vor rezolva prin schimburi de idei.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricron

Senzaţiile de sufocare, de claustrare şi de neputinţă nu te fac o persoană agreabilă în această zi. Posibile ostilităţi de la femei sau neplăceri afective. Căsătoriţi ori celibatari, nativii doresc să fie independenţi, liberi şi stăpâni pe viaţa lor.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Popularitatea şi reuşitele sunt cele care au caracterizat întreg week-endul. Este posibil să primeşti propuneri pentru schimbarea carierei cu care eşti întru totul de acord. Seara, oricâte compromisuri ai face, nu vei reuşi să scapi de reproşuri.

Horoscop 28 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Dorinţa de a realiza ceva stabil, de a face o investiţie, a început efectiv să te „obsedeze” şi se găsesc destule persoane în anturajul tău care vor încerca să profite. Adversarii tăi nu văd cât de mult munceşti, ci numai cât de mult eşti apreciat.