Michael Douglas este de nerecunoscut. Acesta s-a pozat cu nepoata lui şi arată extrem de îmbrătrânit

Michael Douglas a atras atenţia la ultima apariţie. Marele actor a îmbătrânit vizibil. S-a fotografiat alături de nepoţica sa care a împlinit recent doi ani. 

Marele actor s-a lăsat fotografiat într-o ipostază de familie, alături de nepoţica sa. Micuţa a împlinit 2 ani. 

La mulţi ani nepoţelei mele Lua care a împlinit 2 ani. Bubba şi Zeze te iubesc”. Michael Douglas o ţine în braţe pe fetiţa care poartă hăinuţe roz, asortate. 

Ce atrage atenţia la imaginea urcată de acesta pe Instagram este faptul că actorul a îmbătrânit vizibil. La 75 de ani, acesta a încărunţit, pielea nu mai are fermitatea de altădată. 

Kirk Douglas a împlinit 103 ani! Imagini impresionante cu legendarul actor 

Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, a făcut declaraţii despre tatăl lui: “Am trecut de faza în care ni se părea că 100 de ani este marea vârstă. Ne-am pregătit atunci.

Am dat o mare pretrecere pentru el. Ok, a împlinit şi 100 de ani. A venit 101. Tata a zis: Ah, nu din nou o nouă petrecere.

Dar tata, e o vârstă importantă. Apoi 102. Eu la fel, am vrut petrecere pentru el. Acum, înainte de 103, m-a implorat cu lacrimi în ochi: Te rog, hai să luăm doar o cină în familie. Adu copiii, asta e tot ce-mi doresc!“, a declarat Michael.