Horoscop 29 ianuarie 2020. Se anunță o zi plină de surprize: Cele mai norocoase zodii

Horoscop 29 ianuarie 2020. Berbec

Deşi ai fi tentat să respingi o anumită provocare, la prima vedere, nu fi atât de ferm când spui nu.

Lasă acolo un pic de loc de întoarcere, pentru că, după o vreme, s-ar putea să te răzgândeşti şi să vrei să încerci totuşi varianta respectivă.

Refuză într-un mod mai delicat, nu atât de tranşant, ca totuşi să poţi reveni, la o adică, asupra deciziei tale.

Horoscop 29 ianuarie 2020. S-ar putea ca partea bună a lucrurilor să nu se vadă la început şi să fie nevoie să parcurgi câteva etape până când le vei descoperi, şi atunci vei regreta că ai spus un nu atât de hotărât.

Nu da, deci, răspunsuri definitive, mai ales dacă e vorba de refuzuri!

Taur

Eşti gata să porneşti la un drum nou şi îndrăzneţ, dar, înainte de a-i da startul, ar fi bine să ceri informaţii de la un expert în domeniu.

Da, eşti şi tu un specialist prin ceea ce faci, dar de data aceasta ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregătit.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Cere sfaturi cu încredere, pentru că îţi apare în cale exact persoana cea mai potrivită pentru ceea ce vrei tu să obţii.

E un exemplu demn de urmat, dar şi un stimulent pentru tine, pentru că dacă vezi că el a reuşit şi la el a mers o anumită reţetă a succesului, merită să faci ca el.

Dacă te şi susţine sau te însoţeşte pe acest drum, atunci eşti cu atât mai câştigat, deci hai, dă-i drumul!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemeni

Uneori e mai bine să te laşi purtat în derivă pe un ocean în furtună decât să încerci să vâsleşti cu orice preţ.
Aşa vei păţi şi astăzi când toate încercările tale de a da explicaţii, de a convinge pe cei nervoşi din faţa ta, se vor solda cu iritarea şi mai mare a adversarului.

Ştii cum se spune: cel mai deştept cedează, deci ce-ar fi să fii tu înţeleptul care se retrage când simte că apele încep să forfotească?

Lasă-i pe cel nervoşi să-şi verse năduful pe ceilalţi, dar nu pe tine, căci tu vei fi retras la timp ca să nu te atingă furtuna! Mai bine taci şi laşi uraganul să treacă pe lângă tine fără să te afecteze.

Rac

Horoscop 29 ianuarie 2020. Deschide-ţi inima pentru că vin azi spre tine senzaţii, trăiri, emoţii care-ţi vor mângâia simţurile.

Pe toate căile senzoriale şi extrasenzoriale îţi parvin azi informaţii sau răspunsuri folositoare, de parcă ai fi în conexiune directă cu divinitatea sau cu universul.

Că e un cântec auzit la radio, o pală de vânt, un parfum prins din zbor, o lumină oglindită într-un geam, toate aceste semnale ale cerurilor vin exact către tine, nu sunt simple coincidenţe!

Toate îţi confirmă că eşti ocrotit, că eşti pe drumul cel bun, că primeşti toate resursele potrivite.

Mai trebuie doar ca şi tu să participi activ la acest superb spectacol.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Leu

E o bucurie pentru tine că ai ocazia de a învăţa mereu ceva nou. Discuţia pe care o ai astăzi cu o persoană mai tânără decât tine îţi deschide noi direcţii de abordare a unei probleme.

E o altă viziune, pentru că, mai tânăr fiind, vede lucrurile mai modern, având alte informaţii la bază.

Ascultă-l cu atenţie, preia din mers ce îţi transmite, dar nu te opri aici: după discuţia cu el, mergi acasă, umblă pe internet, caută tot ce e mai nou din domeniul respectiv, pentru că vei încheia ziua tobă de carte.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Dezvoltarea ta personală nu trebuie să se termine niciodată, deci nu te mulţumi cu cât ştii sau cu cât ai devenit. Poţi mai mult, deci studiază!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Fecioară

Uneori, unele lucruri nu se întâmplă pentru că nu ai curaj să vorbeşti despre dorinţele tale! Acum ai ocazia de a vorbi la un nivel mai larg despre dorinţele tale actuale, deci fă-o cu încredere, fără să te temi de judecată, de ironii sau de critici.

Ai putea atrage alături de tine un grup de persoane cu aceleaşi interese şi, dacă v-aţi uni forţele, aţi putea ajunge mult mai repede spre acelaşi scop.

Ai curaj să trimiţi spre cer, spre univers, spre divinitate, dorinţele tale imense: vor fi auzite!

Balanță

Primul pas pentru a porni cu succes într-o direcţie nouă e să fii tu sută la sută convins că e calea cea bună pentru tine.

Horoscop 29 ianuarie 2020. După un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi în tine toate resursele necesare unui progres rapid către scopul pe care ţi l-ai propus.

Nu-ţi mai găsi defecte şi lipsuri, nu te mai privi în oglindă cu ochi critic, ca pe cel mai mare inamic al tău, ci începe să te apreciezi mai mult, să-ţi scoţi în lumină calităţile, pentru că sunt net superioare şi merită valorificate din plin.

Acceptă-te aşa cum eşti, şi fă un pas în faţă, cu încredere deplină în ceea ce eşti, crezând cu tărie că eşti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Da, eşti!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Scorpion

Eşti prins într-o situaţie tensionată şi nu-ţi place felul în care eşti tratat, dar ai răbdare. Chiar şi din conflictele cele mai aprinse se pot naşte idei constructive.

E doar o luptă pentru supremaţie între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi disputa ca pe un război de orgolii, ai vedea că e şi o luptă a ideilor luminate.

Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeaşi direcţie, dincolo de combativitate şi rivalitate, ar genera rezultate minunate.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toţi cei implicaţi în această luptă către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Săgetător

Eşti cam nervos şi nu se prea poate discuta cu tine. Răspunzi agresiv oricăror propuneri, refuzi invitaţiile de a te alătura unor acţiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ţi s-ar potrivi de minune.

Eşti ostil şi asta se vede după tonul pe care-l foloseşti, după furtunile pe care le generezi în jurul tău, după atitudinea violentă pe care o abordezi, mai ales când e vorba de aspecte cu care nu eşti de acord.

Calmează-te, altfel plantezi peste tot doar sămânţă de scandal.

Capricorn

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu gusturile sau preferinţele tale, ci aşteaptă-te şi la comentarii acide la adresa lor.

Nu poţi fi mereu pe aceeaşi lungime undă, nici măcar cu cei mai apropiaţi de sufletul tău, deoarece fiecare are alte preocupări.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Dacă ţie îţi place o anumită muzică, nu înseamnă că şi cel de lângă tine o va agrea la fel de mult. Tot ce ţine de emoţie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie.

Chiar şi în cuplu se ivesc neînţelegeri pe seama celor mai mărunte preferinţe, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma în conflicte majore!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Vărsător

Nu are rost să ţii cu dinţii de o situaţie din care ştii şi tu prea bine că nu mai ai nimic de învăţat sau de câştigat.

Chiar dacă uneori te opui schimbării, vine vremea când trebuie să spui: până aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru că te trezeşti singur dintr-o stare de amorţire şi îţi dai seama că numai de tine depinde schimbarea.

E timpul să ieşi din acest punct inert, e timpul să alegi tu o nouă direcţie spre care să mergi, deci rupe-te de ceea ce te ţine pe loc.

Nu comoditatea sau obişnuinţa, nici pasivitatea sau teama sunt resursele care trebuie să te conducă acum, ci curajul de a aprinde scânteia din care să se nască mai apoi acţiunea. Acum dai startul: succes!

Horoscop 29 ianuarie 2020. Pești

Joci un rol important într-un proiect de care depind şi alţii. Îţi dai seama ce responsabilitate imensă porţi pe umeri şi faci tot ce poţi ca să nu-i dezamăgeşti.

Horoscop 29 ianuarie 2020. Eşti în poziţia de creator, de strateg, de învăţător pentru alţii, pentru că lumea presupune că tu deţii deja toate informaţiile de a ajunge la succes şi te urmează întocmai.

Da, poate eşti cel mai potrivit pentru ceea ce se petrece acum, dar trebuie să recunoşti că, deşi eşti în fruntea plutonului, şi tu mai înveţi încă din mers.

Recunoşti că nu le ştii sau nu le poţi tu chiar pe toate, ci chiar şi aşa mai ai încă surprize de transformat în experienţă! Sursa: acvaria.com