Cum arată fiica Loredanei Groza? Elena îi seamănă perfect artistei

Este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din România, însă puțini știu că Loredana Groza este,

mai întâi de toate, mamă. Artista are o fată de 21 de ani, pe nume Elena, pe care o poartă peste tot cu ea. Cum arată, așadar, fiica Loredanei Groza și cu ce se ocupă?

Cum arată fiica Loredanei Groza

Elena are 21 de ani și este rodul iubirii dintre Loredana Groza și partenerul ei de viață, Andrei Boncea. În ciuda faimei mamei sale, tânăra a reușit să rămână în spatele reflectoarelor, bucurându-se de o viață tihnită și un parcurs al vieții firesc.

Elena Boncea lucrează, asemenea mamei sale, în domeniul muzical, însă… nu ca și artist. Tânăra lucrează la un post de radio cunoscut, iar în trecut a fost chiar și „tour manager” pentru mama sa.

Cât despre aspectul ei fizic, Elena și-a moștenit ambii părinți, având trăsături fizice atât de mamă, cât și de tatăl ei.

Cum e relația dintre Loredana și fiica sa

Vorbind despre relația cu fiica sa, Loredana a recunoscut că cele două sunt, mai întâi de toate, bune prietene. 

fiica loredanei groza

“Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă. Nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”, a declarat, pentru Viva, îndrăgita cântăreață. sursa:redactia.ro