Scrisoare către ZODIA Pești

Nativul zodiei Pești are o înțelepciune aparte, vede viața diferit de celelalte zodii. Vezi ce sfaturi au astrele pentru el.

Toată lumea te blamează, așa că nu este de mirare că îți simți sufletul îngenuncheat atât de des.

Poate pari superficial, dar adevărul este că ești unul dintre cei mai profunzi oameni, doar că nu îți place să arăți asta.

Tu aștepți să întâlnești persoane care să vadă dincolo de glumele tale și de atitudinea ta ușor nepăsătoare, pentru că dai destule indicii despre calitatea ta umană.

Nu fi dezamăgit, pur și simplu nu ești privit de ochii care trebuie, nu ești simțit de sufletul care trebuie.

Nu încerca să te schimbi, nu trebuie să scoți atitudinea agresivă la iveală. Caută, pentru că mai devreme

sau mai târziu, vei simți că ești la locul potrivit și vei cunoaște oamenii care vor ști să te vadă.

Ți se spune des că ești capabil de trădare. Adevărul este că ai face orice pentru oamenii dragi ție, inclusiv sacrificii,

dar ai un mic defect: porți pică. Iar dacă cineva a fost nedrept cu tine ori ți-a dovedit că are o moralitate îndoielnică, vei uita toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru tine.

Nu vei reacționa imediat, dar când vei avea ocazia, îl vei lovi unde îl doare mai tare. Ești un justițiar și nu vrei să

lași nimic nepedepsit. Poate ar trebui să spui la timp ce te nemulțumește, pentru că dacă aștepți să lovești pe la spate, nu ești cu nimic mai bun decât cel pe care îl blamezi.

Pari un om vulnerabil, chiar slab, mereu cu capul în nori, dar ești foarte puternică. Nu vrei să arăți asta,

pentru că nu te interesează să intimidezi. Tu vrei să vezi care sunt oamenii care te acceptă și sunt sinceri cu tine chiar dacă nu îți știu de frică.

Poți realiza lucruri extraordinare, doar că lași, uneori, nesiguranțele să te controleze. Nu te lăsa intimidată eșecurile tale, pentru că te vor duce mai aproape de succes.

Nu este nimic rău să visezi cu ochii deschiși, să ai imaginație, pentru că astfel reușești să evadezi

în momentele tensionate și să te relaxezi. Folosește-te de asta ca să treci cu bine peste obstacole și nu permite nimănui să îți spună cum să fii.

Cu drag, Astrele!”