Dovada că soţia-vulpiţă nu se mai ţine de prostii! Viorele, să fii mândru!

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Veronica Stegaru a păşit pentru prima dată în platoul emisiunii

“Acces Direct”, unde a anunţat că ar fi fost răpită de trei indivizi şi violată. Prinsă cu mâţa-n sac, soţia-vulpiţă a devenit un personaj!

Acum, după multe scandaluri şi probleme, Veronica pare că s-a cuminţit. Sau cel puţin, asta vrea să dea de înţeles.

Soţia-vulpiţă a atras atenţia publică după ce, la mijlocul lunii ianuarie, a venit în platoul emisiunii Acces Direct însoţită de soţ şi a spus că a fost răpită de trei tineri şi violată.

Doar că, ce să vezi?! Răsturnare de situaţie! Veronica, de fapt, îşi dăduse întâlnire cu indivizii în cauză. Mai mult, au mai ieşit la iveală câteva escapade amoroase ale tinerei de 22 de ani. 

După o perioadă în care vulpiţa a arătat că ba vrea ceva, ba altceva, pare-se că apele s-au liniştit. Ştim bine că tânăra

îşi cunoştea amanţii pe Facebook… Ei bine, pe profilul vechi de Facebook, Veronica Stegaru nu menţiona deloc că este căsătorită sau că are un copil acasă. Iar fotografiile pe care le posta… mamă, mamă! 

Veronica Stegaru este pregătită să-şi spele ruşinea şi să înceapă o viaţă nouă, alături de soţ şi fetiţa doi ani pe care o au împreună. Soţia-vulpiţă şi-a făcut alt cont de Facebook pe motiv că nu îl mai poate accesa pe cel vechi. 

De data aceasta, profilul de Facebook al Veronicăi Stegaru este plin de poze cu ea şi Viorel. Mai mult, soţia-vulpiţă a postat şi o fotografie cu fiica lor.

 

Descrieriile de la fotografii sunt pe măsură: “În club cu soţul meu”, “Vineri a fost o zi grea pentru mine, dar m-am impacat cu soţul meu. L-am iertat pentru copil”. 

De asemenea, Veronica Stegaru şi-a trecut în “prezentare” că este căsătorită şi că… trăieşte în Bucureşti! sursa:spynews