Peeling facut in casa cu aspirina pentru o piele fara cicatrici, semne, acnee si riduri. Primele rezultate vă vor surprinde

Cu toții dorim să avem o piele care să fie moale și netedă la atingere. Vrem ca fața noastră să strălucească, pentru că frumusețea naturală este ceea ce ne face atractivi, nu tone de machiaj.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să avem în permanență grijă de pielea noastră. Una dintre rutinele de frumusete pe care le facem in mod regulat, cand avem nevoie de pielea noastra arata radianta si tanara, este peelingul pielii.

Deși astăzi există multe produse cosmetice și tratamente diferite, este vorba despre substanțele chimice care pot curăța fața,

dar pot fi și agresive și pot deteriora pielea. În prezent, aceste proceduri au un cost foarte ridicat în clinicile spa și în saloanele cosmetice și, din acest motiv, nu toți ne putem permite acest lucru.

Prin urmare, este bine să faceți un peeling de casă, cu produse care vor fi alese singure. Acest articol oferă instrucțiuni despre cum se face un peeling de casă, cu ingrediente foarte economice.

Aspirina, o stim cu totii ca un remediu de durere, si o folosim cand suferim dureri de cap.

Dar nu multi dintre voi stiti ca multe tratamente de frumusete cuprind aspirina, datorita efectului antiinflamator, cel mai frecvent in tratamentul acneei.

Ce ar trebui să luați în considerare înainte de a face această mască:

Acest tip de peeling este cel mai bine sa-l faci noaptea, pentru ca este un tratament foarte puternic.

Dacă aveți piele foarte sensibilă, este recomandat să aplicați mai întâi o cantitate mică, pentru a vedea cum reacționează pielea și pentru a evita reacțiile alergice.

În ziua după ce ați făcut acest peeling, este recomandat să aplicați un agent de protecție solară pe fața dvs., deoarece pielea este mult mai sensibilă după acest tip de tratament.

Pentru a pregăti acest tip de peeling, aveți nevoie de:

5 pastile de aspirină,
2 linguri de miere,
1 lingură de iaurt simplu.
Se taie comprimatele de aspirină, se adaugă miere, iaurt și se amestecă. Peelingul e gata.

Înainte de a aplica această mască, trebuie să vă spălați întâi fața cu apă rece. Luați un prosop mic, înmuiați-l în apă curată și apoi puneți-l în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.

Îndepărtați prosopul de la cuptorul cu microunde, plasați-l pe fața timp de aproximativ 10 minute, astfel încât porii se pot deschide bine și masca să fie mai bine absorbită.

După aceasta, uscați-vă fața, aplicați masca și lăsați-o o jumătate de oră. După acest timp, spălați cu apă proaspătă și, în final, puteți pune un pic de crema hidratanta. Veți observa instantaneu rezultate minunate.