ANTONIA, OPERATĂ DE URGENȚĂ! MESAJUL TRANSMIS DE CÂNTĂREAȚĂ DUPĂ INTERVENȚIA DELICATĂ

În vârstă de 30 de ani, Antonia a fost operată de urgență. Familia și prietenii apropiați i-au fost alături frumoasei cântărețe în momentele neplăcute. Recent, iubita lui Alex Velea a transmis un mesaj în legătură cu operația delicată suferită.

Antonia, supusă unei operații chirurgicale delicate 

Antonia a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva zile. Operația s-a făcut în mare secret și,

deocamdată, nu se știu mai multe detalii despre situația medicală. În cadrul unui interviu oferit, ea a anunțat că nu poate să onoreze contractul semnat cu un club cunoscut de la malul Mării Negre,

unde urma să susțină un concert peste două zile. Partenera de viață a lui Alex Velea nu a spus nimic despre diagnostic sau despre cum decurge recuperarea după operație.

“Regret că nu ma pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta.

Sper să ne vedem curând!”, a declarat în urmă cu câteva ore bune Antonia, iar mesajul a fost transmis și de reprezentanții localului de lux de la malul mării.

Fanii ei s-au întristat când au auzit cu ce s-a confruntat zilele trecute și i-au transmis multe gânduri pozitive. Îndrăgita artistă urmează să își reprogrameze spectacolul anulat.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya,

din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale,

demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. sursa:cancan