MISHA, MAI SINCERĂ CA NICIODATĂ DESPRE ÎMPĂCAREA CU CONNECT-R! CU LACRIMI ÎN OCHI, I-A IMPLORAT PE TOȚI UN SINGUR LUCRU

Misha a făcut declarații dureroase în cadrul cărora a fost mai sinceră ca niciodată despre împăcarea cu Connect-R!

Cu lacrimi în ochi, frumoasa artistă i-a implorat pe toți un singur lucru. Ea și Connect-R au o fetiță împreună:

Maya a împlinit șase anișori în urmă cu patru zile.

Misha, apel dureros după împăcarea cu Connect-R

Misha a lansat un apel dureros pe o cunoscută rețea de socializare, după ce a aflat povestea emoționantă a unor români,

care este trasă la indigo cu a ei și a lui Connect-R. Este vorba despre Petronela Rotar care a reacționat dur după

ce rudele și cunoscuții au întrebat-o dacă s-a împăcat cu fostul soț. Totul s-a întâmplat după ce fiica lor a pus recent o fotografie de album cu ei trei.

În urmă cu câteva ore, Misha a dat peste postarea Petronelei Rotar, care a scris în dreptul imaginiicu pricina: 

“A pus fie-mea poza asta cu cei doi părinți ai ei, divorțați de peste un deceniu, iar oamenii au sărit să întrebe dacă ne-am împăcat. Fiindcă e de neconceput ca doi oameni, dătători de viață ai aceleiași progenituri,

să poată avea o relație normală, să fie prieteni, să decidă ca de dragul și, spre binele copilului, să nu se urască și pedepsească folosindu-se de copil și rănindu-țl iremediabil.

Fie-mea și tată ei au fost la schi împreună, iar apoi ne-am văzut la Roma să serbăm ziua ei de naștere. Împreună. Tată, mamă și fiică. Prieteni. Fiindcă oamenii cărolra le pasă cu adevărat de copii așa fac.

Își amintesc că s-au iubit atunci când au conceput copiii și le permit copiilor să își iubească celălalt genitor. Fiindcă copiii sunt compleți, indiferent de vârsta lor, atunci când îi au pe mama și pe tata în suflet și alături.

Fiindcă fiecare cuvânt rău pe care îl spunem despre tată le face inima să se rupă în două bucăți, căci copiii își iubesc ambii părinți.

să nu ne folosim copiii drept arme împotriva celuilalt sau, dacă o facem, să nu pretindem că îi iubim măcar”.

După ce a citit cu lacrimi în ochi și cu noduri în gât fiecare cuvânt scris de mămica divorțată, Misha a scris pe mesajul acesteia următoarele declarații sfâșietoare: “Uitați că se poate! Nu numai la noi!

Așa că, vă rog din suflet… aș aprecia enorm dacă nu aș mai fi întrebată mereu… cum se poate să vă înțelegeți bine și după divorț? Uite așa!”– apelul ei îl puteți vedea și în galeria foto a articolului.

Misha și Connect-R dorm în aceeași casă

De curând, cei doi foști soți au fost invitați în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță și au vorbit atât despre noua melodie lansată împreună: “Asul de Inimă Albastră”, dar și cum este viața lor personală

după împăcarea care a venit în urma divorțului. Misha și Connect-R dorm în aceeași casă; artistul, în mansardă, unde, uneori vine să se odihnească cu el fiica sa, Maya, iar fosta lui soție, în dormitorul ei. sursa:cancan