Carmen Brumă s-a pozat așa cum o vede doar Mircea Badea, în intimitate. Ce corp senzațional are la 42 de ani

Carmen Brumă face furori pe rețelele de socializare. Soția lui Mircea Badea se fotografiază de multe ori îmbrăcată sumar sau

doar în lenjerie intimă și reușește să le ia mințile celor care o urmăresc pe internet. Ultima postare i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Carmen Brumă s-a pozat așa cum o vede doar Mircea Badea

„Să înceapă weekendul”, este mesajul postat de Carmen Brumă la ultima fotografie pe care a publicat-o pe contul

personal de Instagram. Vedeta a purtat lenjerie intimă formată dintr-o singură piesă, iar cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare au fost încântați.

Printre cei care au postat comentarii s-a numărat și Adelina Pestrițu, care i-a scris: „Fix așa mă relaxez și eu în weekend. Nici nu mă îmbrac în pijamale cu elefănței și șosete flaușate plus un moț în vârful capului. Mereu sunt sexy și toată o dantelă franțuzească. Ești superbă.”

Foto: Instagram Carmen Brumă
Foto: Instagram Carmen Brumă

„Pot spune „1000” la superlativ, ce contează e că mă uit la Carmen și nu mă satur de ea! Bravo”, a comentat un internaut, în timp ce altcineva a scris: „La cum arată ar fi și păcat să nu pozeze așa!nBravo ei că știe să se intrețină! P.S. Invidioșii și cârcotașii să se abțină.”

Carmen Brumă știe că arată foarte bine la 42 de ani și profită din plin de acest lucru. În urmă cu o lună, a participat la o Gala Unica, unde a mers îmbrăcată într-o rochie cu un decolteu adânc la spate, care a lăsat la vedere o parte a posteriorului. sursa:playtech