„Nu mai pot, mami”. O fetita dintr-un sat din Cluj se chinuie sa nu ramana blocata in noroi, in drum spre scoala. Parcurge acelasi drum in fiecare zi.

Mai multi copii din staul Berchiesu, comuna Frata (Cluj) sunt nevoiti sa indure un traseu greu de imaginat, in fiecare zi, in drum spre scoala.

Mai multi copii din staul Berchiesu, comuna Frata (Cluj) sunt nevoiti sa indure un traseu greu de imaginat, in fiecare zi, in drum spre scoala.

Singurul drum de parcus spre institutie este o carare neasfaltata si inghitita de noroi, prin care elevii fac slalom in fiecare dimineata.

Drumul spre scoala a devenit o adevarata cursa cu obstacole, iar dovada o face o postare de pe Facebook publicata de mama unui copil.

In imagini, o fetita de clasa a-2-a se chinuie sa parcurga drumul spre scoala si sa nu ramana impotmolita in noroiul dens.

Incaltarile si pantaloni fetei nu scapa niciodata curate.

„Ce putem spune, suntem in sec 21, asa arata drumul de fiecare zi al fetitei din clasa a 2. Cum cresc copii cu dragoste catre cei ce ne conduc stiind ca pentru ei nu s a facut nimic.

Va dati seama ce simte copilul ala cand ajunge in sfarsit acasa. Berchiesu com Frata”, a spus Ana Chirila, mama fetei.

Ana Chirila: „A mai trecut o zi de chin, puneti-va oameni buni in situatie cat ati putea rezista, Va multumesc din suflet celor ce incearca sa ne ajute (…)

Va intreb pe cei care ati comentat, v-ati dori numai o zi asa din viata noastra cred ca nu, si va asigur ca nu mi

doresc autostrada imi doresc dreptul meu si a copilului meu care in fiecare zi imi spune, Nu Mai Pot Mami”, mai spune femeia, potrivit wowbiz.ro.