Alege un cristal si afla ce ti-a pregatit Universul pentru luna Februarie

Am inceput un nou an si deja intram in ce-a de-a doua luna. Esti pregatit sa afli ce iti rezerva Universul?

Este normal sa ne simtim putin pierduti, mai ales la inceputul anului ,cand inca incercam sa gasim cea mai buna directie.

Cu toate acestea, trebuie sa depunem si noi eforturi pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca si sa intre pe fagasul normal.

Adesea, doar ascultand sfaturile potrivite, lucrurile incep sa se clarifice si sa aiba sens.

Alegeti unul din cristalele de mai sus si afla ce iti rezerva luna februarie.

Cristalul 1

Mesajul Universului: „Aveti rabdare , la momentul potrivit, lucrurile vor merge bine”. Ai obiceiul sa crezi ca viata

trebuie sa isi urmeze propriul calendar, nu stii sa ai rabdare, de aceea devii frustrat atunci cand lucrurile iti ies de sub control. Cand ai incredere in Univers si putina rabdare, lucrurile merg mai bine.

Cristalul 2

Mesajul Universului: „Cand incepi sa apreciezi frumusetea interioara, lumea devine si mai frumoasa”. Universul vrea sa stii ca fiecare schimbare incepe cu tine.

Adesea, ne dorim ca viata sa fie diferita, dar nu facem nimic in privinta asta. Viata noastra nu este decat o reflectare a atitudinilor noastre, asa ca o putem transforma oricand dorim,

daca suntem dispusi sa ne schimbam interiorul. Iubeste-te si bucura-te mai mult in aceasta luna si vei vedea cum lucrurile vor incepe sa se schimbe.

Cristalul 3

In aceasta luna , Universul vrea sa va spuna ca: „Chiar si bunatatea are limite. A permite celor din jurul tau sa te injoseaca nu inseamna altruism, ci lipsa de iubire de sine.”

Esti o persoana care iubeste si iubesti foarte mult, iubesti atat de mult incat uneori permiti altor oameni sa te raneasca in mod deliberat pentru ca tu crezi ca aceasta este misiunea ta pe Pamant:

sa oferi iubire tuturor. Universul doreste sa stii ca, desi atitudinea ta de a raspandi iubirea este foarte nobila, trebuie

sa stabilesti limite sanatoase pentru tine si nu trebuie sa lasi pe nimeni sa abuzeze de bunatatea ta. Aveti respect de sine si respectati-va pe voi insiva, nu le permiteti sa va trateze altfel decat meritati.

Bunatatea ta este o virtute, nu ii permite sa devina o problema in viata ta.

Cristalul 4

Mesajul Universului: ” Iubirea adevarata este atunci cand ambele parti sunt dispuse sa faca lucruri benefice relatiei dintre cei doi.” Multi oameni cresc crezand ca relatiile sunt formate in mod traditional

dintr-o persoana care depune toate eforturile si alta, care nu-i pasa atat de mult. De obicei, cei care gandesc in acest

fel sunt cei care lucreaza singuri pentru relatie. Universul va cere sa nu va chinuiti, intrand in relatii unde nu sunteti respectati sau apreciati de cealalta persoana.

Iubirea este reciprocitate , este daruire si dorinta din ambele parti. Aceste lucruri trebuie sa le cautati.

Nu va multumiti cu mai putin , deoarece este „ceea ce ati invatat”. Eliberati-va si acceptati doar o dragoste care va face sa multumiti in fiecare seara pentru existenta sa.