HOROSCOP FEBRUARIE 2020. 5 zodii care isi schimba destinul la 180 de grade in aceasta luna. Astrele s-au aliniat pentru ele, vin banii pe banda rulanta, Cupidon are tolba plina, iar sanatatea este de fier.

Luna Februarie este o luna plina de oportunitati si de schimbari pentru urmatoarele zodii, care le pot schimba viata sau modul in care actioneaza. Nativii din zodia Berbec vor avea parte

de o decizie foarte importanta, dar cu ajutorul celor din jur vor lua cea mai buna solutie.

Nativii din zodia Fecioara isi vor schimba modul de viata si vor avea o noua perspectiva. O noua schimbare de aspect si de multe idei vor avea parte nativii din zodia Pesti.

Berbec

S-ar putea sa ai parte de o decizie care iti va schimba calea vietii actuale. Cere ajutorul celorlalti atunci cand ai nevoie. Evita luptele de putere si chiar posibile miscari agresive ale altora.

Lucrurile sunt inca destul de dure si pot avea o greutate puternica asupra conditiilor care iti afecteaza mintea.

Cauta sfatul unei persoane in varsta care te poate ajuta si iti poate oferi raspunsurile de care ai nevoie, acest lucru te va face sa te simti mult mai confortabil cu situatia ta actuala.

Este timpul sa-ti descoperi propria identitate. Incearca sa devii persoana care ai fost menit sa fii. Lasa-i pe altii sa ofere sfaturi, dar asigura-te ca iti creezi propria solutie folosind intelepciunea trecutului

pentru a te ghida. Nu numai ca te vei resemna sa iti faci noi obiective si idealuri, dar si noi prieteni.

Realizeaza cat de mult iti afecteaza munca intreaga sanatate. Acest lucru te va ajuta sa iei decizii adecvate. Trateaza-ti stomacul cu grija, deoarece este mai predispus la probleme in aceasta perioada. Incearca sa iti faci timp pentru a medita si a te bucura de aer liber.

Gemeni

In aceasta luna vei avea parte de multe oportunitati, sa fii gata sa faci unele schimbari. Aceste schimbari te vor face sa lasi in urma vechile obiceiuri si vei dobandi noi cunostinte care te vor face sa simti usurinta si dorinta de implinire, daca iti faci timp pentru a profita de oportunitatea pe care o prezinta. Vei castiga experienta in activitatea recenta, dar esti inca destul de ocupat si de neinteles cu noile cunostinte.

Dorința ta de a ajuta alți oameni te va avantaja în viitorul tău. Veți alege câteva modalități noi noi de a vă îmbunătăți situația, care sunt destul de neobișnuite. Acum ești foarte vorbăreț și informativ, așa că alții vor dori să audă ce vrei să spui.

Veți avea ocazia să vorbiți la un seminar sau eveniment de pregătire specială. Imaginile tale creative arată frumoase, adesea înfățișând începuturile minunate pe care le-ai imaginat. Alții învață de la tine și acordă atenție ideilor tale noi și inventive. Cu siguranță există un nou început pentru tine.

Abilitățile creative se îmbunătățesc și șansele dvs. de succes cresc. Există o mare probabilitate să faceți o investiție serioasă acum, deși recompensa poate să nu fie imediată. Încă trebuie să alergi după bani. Lucrurile se vor îmbunătăți constant luna viitoare și suficient de rapid.

Fecioară

În luna februarie este vorba despre sănătate și fitness. O perspectivă nouă asupra propriei ființe fizice și emoționale este pe cale să se dezvolte. Cu efectul de lungă durată al lui Uranus care se opune

Fecioarei, va trebui să fii deosebit de atent in privința gripei sau a altor infecții. Răspunsurile îți vin într-un vis sau o premoniție.

Nu va fi greu să interpretezi semnificația sau persoana cu care ți-ai propus să te întâlnești. Începutul unui nou regim de sănătate va fi pe primul loc pe lista de lucruri de făcut. Soluțiile pot fi destul de evidente,

dar unice. Serviciul tău pentru alții este un indiciu pentru a obține succesul în propria viață. Este timpul să ai parte de obiective noi pe care să le urmezi. Un prieten mai vechi sau o figură autoritară poate

să îți ofere răspunsurile de care ai nevoie. Vei avea parte de schimbări bruşte care te vor face foarte fericit. Caută adevărul în tine și dezvoltă-ți un plan de urgență care îți va permite să rupi legăturile ce nu îți fac bine, dar totuși să te bucuri IS de avantaje.

Vărsător

Evită persoanele negative la locul de muncă. Unele dintre obiectivele tale de viață pot fi analizate acum, făcând loc celor mai moderne şi realizabile acțiuni de care poți da dovadă.

Păstrează într-un jurnal o evidență a planurilor tale de viață. Fii atent la cei care îți doresc răul, căci inamicul secret poate veni din surse neașteptate, fapt care te poate lua prin surprindere!

Şansa de a-ți dubla averea vine mai târziu în această lună. Acum te aventurezi într-o călătorie nouă care aduce o provocare nouă interesantă. O oportunitate minunată te așteaptă în străinătate.

Vizitează locuri îndepărtate și întoarce-te la origine, pentru a vedea o frumusețe pe care nu ai experimentat-o încă!

Visele şi mesajele te vor ghida spre locul potrivit.

Pești

Această lună aduce multe idei noi care sunt primite prin vise sau percepții care nu au fost concepute înainte.

Eşti pe cale să faci modificări noi, care să includă aspectul tău și modul în care te percep ceilalţi. Folosește acest timp pentru a studia metafizica sau astrologia. Vei avea şanse mari de călătorii în jurul zilei tale de naștere.

Apelurile și mesajele telefonice pot fi deosebit de semnificative acum. Stelele te roagă să fii în ton cu propria persoană și să analizezi metodele alimentare şi de stil de viață.

Asociații pot avea un impact puternic asupra stării tale de bine. Evită persoanele care te supără și încearcă să-ți separi sinele de lucrurile care au efecte negative asupra ta.

Ține-ți mintea deschisă către noile alegeri de carieră pe māsură ce rupi tradiția și faci o schimbare din trecut. Oportunitatea de a investi cu prietenii intr-o afacere poate avea rezultate avantajoase… O şansă de a profita de alte investiții îți poate uşura situația actuală,

Această lună aduce în lumină unele dintre realizările partenerului tău și calitățile plăcute pe care le are. Horoscopul sfătuiește să te bucuri de această lună minunată din februarie 2020 plină de schimbări pentru tine. sursa:yve