Probleme în Paradis? Replica lui Răzvan Simion, care ne duce cu gândul că relația cu Lidia Buble ar fi pe butuci

De ceva vreme, circulă zvonuri deloc plăcute despre cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble, unul dintre cele mai admirate din showbiz-ul românesc.

Povestea lor de dragoste cu iz shakespearian, cu parcurs de film de dragoste de la Hollywood, a strâns mulți

fani și toți așteptau cu nerăbdare deznodământul firesc al unei astfel de relații, respectiv nunta ca-n povești.

Circulă zvonurile, însă, că n-o s-o vedem prea curând pe Lidia în rochie de mireasă. Cel puțin, nu la brațul lui Răzvan…

Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Lidia Buble n-a avut un început tocmai fericit. S-a vorbit mult, în urmă cu aproape cinci ani, pe seama faptului că el ar fi fost încă însurat atunci când s-a îndrăgostit de ea. Lidia a fost pusă la zid pe motiv că, la 22 de ani,

a destrămat o căsnicie de 15 ani și a luat un tată de lângă cei doi copii minori ai săi. Unde mai pui că s-a bătut multă monedă pe seama faptului că tocmai o fiică de preot, crescută cu frică de Dumnezeu, a putut face așa ceva…

La puțin timp după ce au dezvăluit că sunt împreună, Răzvan și Lidia au negat, într-un interviu pentru revista Unica, toate bârfele din media.

„Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație, povestea Răzvan în vara lui 2016.

„Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional (nu englezesc!).

Chiar dacă bărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot”, mai spunea Răzvan Simion.

Anii au trecut și lumea s-a convins că între ei nu este vorba despre o flamă de moment, ci o poveste de dragoste adevărată, o relație lungă și frumoasă, în care amândoi sunt fericiți. Sau, cel puțin, asta au lăsat să se vadă!

Cine a făcut primul pas

Lidia-Buble-5-2

În urmă cu doi ani, Lidia povestea pentru prima dată cum a început povestea de dragoste cu Răzvan și a mărturisit că el a făcut primul pas.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el’, spunea Lidia la începutul lui 2019.

De ce se ceartă când se ceartă

Ca în orice relație, există și momente tensionate în relația lor și Lidia nu ascunde asta.

„Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct. Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari’, povestea Lidia în urmă cu ceva vreme.

Unul dintre momentele care l-au scos din sărite pe Răzvan a fost atunci când Lidia a decis să se tundă. Însă, a reușit să se împace cu ideea, în cele din urmă.

„Răzvan mi-a spus: «Dacă te duci şi te tunzi, acasă nu mai vii!». Dar la un moment dat, când Răzvan dormea, am chemat echipa care se ocupă de mine şi i-am spus hair stilistului meu: «Vreau să mă tunzi»’.

Răzvan Simion, la rândul său, a făcut câteva dezvăluiri din relația cu Lidia Buble: „Să nu crezi că ne sufocăm! Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui. Ştii? Să nu crezi că stăm unul cu altul până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea, eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studiouri cu ea, dar na, cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul. Nu ne certăm! Că n-am cu cine! Eu m-aş certa, dar n-am cu cine!’.

Lidia Buble a explicat că atunci când sunt neînțelegeri în cuplu se închide în cameră. „Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti! Dacă stau bine să mă gândesc, cred că de vreo două ori sau trei ori în toată viaţa asta a mea am ripostat’, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.

De ce Răzvan nu a cunoscut niciodată familia Lidiei

Lidia Buble și Răzvan Simion nu au petrecut niciodată Sărbătorile împreună pentru că ea merge acasă, la Deva, pentru a fi împreună cu părinții și cei zece frați ai lor, iar Răzvan nu este bineprimit acolo. Motivul?

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă’, a declarat Lidia pentru VIVA!.

Declarația lui Răzvan care a pus fanii pe jar

După aproape o lună în care au stat despărțiți, în perioada Sărbătorilor de Iarnă și fanii au crezut zvonurile din oraș, că s-au despărțit, Lidia i-a liniștit cu o poză postată pe Instagram, în care apare împreună cu Răzvan – prima lor fotografie pe 2020 și după mult timp în care nimeni nu i-a mai văzut împreună. În schimb, Lidia a postat insistent, pe Instagram, în toată această perioadă despre dragostea pe care i-o poartă lui Johnny Depp, situație care inițial a fost primită cu umor de către fani, însă i s-a atras atenția că exagerează totuși cu declarațiile de amor pentru el.

Răzvan n-a comentat admirația dusă la extrem pe care iubita lui i-o poartă actorului și nici faptul că Lidia îi transmitea acestuia, mai în glumă, mai în serios, că este oricând pregătită pentru o cerere în căsătorie. Sigur, toată lumea are simțul umorului și doar un bărbat extrem de gelos s-ar putea supăra că iubita lui divinizează un star de Hollywood. Sau nu…

De altfel, se poate observa cu ochiul liber că Răzvan s-a transformat într-o copie fidelă a lui Johnny Depp, de când este împreună cu Lidia. Cine a fost cu ideea putem doar ghici!

Astăzi, Răzvan l-a avut invitat în emisiune pe Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la „Neatza cu Răzvan și Dani’, care a prezentat cronica de film pentru această săptămână.

Unul dintre filmele pe care Cătălin i le-a dedicat în mod special lui Răzvan este drama romatică Jezebel, un film din 1938, care spune povestea unei tinere al cărei scop în viață este să-și facă logodnicul gelos. Furios și căzut în dizgrație, respectivul rupe logodna părăsește orașul.

„Mi-ai adus Jezebel, un film despre care am vorbit acum trei ani, dar mi l-ai adus acum pentru că mi-ai spus că mi se potrivește. Ceea ce mă deranjează…’, a spus Răzvan. Întrebat de Cătălin Anchidin de ce îl deranjează, pentru că are și el o vârstă, Răzvan Simion a completat, cu privirea în jos, pe un ton autoironic: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…’.