Violonista Laura Zecheru a murit la vârsta de 33 de ani. Tânăra artistă avea probleme grave de sănătate. ”Drum lin spre Ceruri, om bun”

Laura Zecheru a murit la 33 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. În urma sa au rămas un copil mic,

un soţ îndurerat şi mulţi prieteni care încă nu-şi revin din şoc. Laura Zecheru era un om bun, cald, o mamă

desăvârşită, o soţie iubitoare şi o colegă model. De fiecare dată când urca pe scenă, Laura Zecheru se simţea mai fericită ca niciodată.

A muncit mult şi a reuşit. Ea făcea parte din Orchestra Naţională Radio, iar toţi colegii o iubeau.

De altfel, la concertul de vineri seara, colegii Laurei au ţinut să-i aducă un omagiu emoţionant. Bărbaţii au decis să renunţe la frac şi au îmbrăcat costume negre, iar colegele

Laurei au venit în rochii negre, în semn de doliu pentru buna lor colegă. Concertul a fost unul excepţional, fiecare notă fiind înălţată la Cer pentru sufletul Laurei.

Laura Zecheru s-a stins din viaţă pe 29 ianuarie şi va fi condusă pe ultimul drum duminică, la ora 12.30,

slujba de înmormântare având loc la Biserica Slobozia cu Hramul Sf. Nicolae din Clinceni.

Vestrea că Laura s-a stins i-a îndurerat pe toţi cei care au cunoscut-o, oamenii transmiţând mesaje extrem de emoţionante în amintirea sa.

”Cu sufletul in genunchi ne luam ramas bun de la prietena noastra Laura Zecheru. Drum lin spre Ceruri, om minunat si bun!

Te vom purta în inima noastră!,  Orchestra Națională Radio anunță cu profundă durere trecerea la cele veșnice a dragei noastre

colege si prietenă Laura Zecheru. Drum lin ,Laurici!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Laurei Zecheru, tânăra artistă care a încetat din viaţă la vârsta de 33 de ani.