Imagini din apartamentul de 1,4 milioane de euro al Deliei! E desprins din povești

A muncit ani buni, a pierdut nopțile la spectacole, dar Delia a reușit ce puțini au făcut vreodată! Îndrăgita cântăreață a reușit să se mute în apartamentul pe care a plătit 1,4 milioane de euro.

Mai mult, fericită de cum a ieșit decorarea și mobilarea casei întinse pe două etaje, vedeta le-a împărtășit admiratorilor imagini cu interiorul apartamentului luxos.

Scara interioară nu lipsește, nici desenele moderne pe pereți, stil graffiti, lemnul masiv și cărămida sunt la putere, precum și nuanțele de maro, albastru și alb. Bucătăria este inedită.

În interiorul ei tronează o tablă pe care artista scrie cuvinte motivaționale sau meniul zilei, întocmai cum se practică în localuri și bucătăriile de restaurante.

Excentrica Delia și-a lăsat apartamentul pe mâna unor arhitecți care au reușit să-i transforme toate dorințele în realitate. Una dintre marile pasiuni ale vedetei și ale soțului său,

Răzvan Munteanu, călătoriile, a fost surprinsă din plin în detaliile cu influențe multiculturale.

Ferestrele mari, înalte cât peretele, lasă razele soarelui să pătrundă la răsărit sau apus și învăluie încăperile într-o lumină ce oferă o atmosferă romantică sau misterioasă, propice creației și iubirii. Instrumentele muzicale stau și ele la loc de cinste,

pregătite oricând de o repetiție sau o cântare ad-hoc. De asemenea, există chiar și elemente care fac parte din decorul unei scene, semn că Delia nu se poate despărți de atmosfera din concerte nici măcar acasă.

Apartamentul de lux al cântăreței se află într-un cartier din nordul Bucureștiului. ”Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, ne-a povestit un apropiat al blondinei. Apartamentul are în jur de 400 mp.