Cum arată Carmen de la Sălciua fără machiaj şi gene false! Transformarea e şocantă! Da, aşa arată ea in realitate:

Carmen de la Sălciua apare tot timpul în faţa fanilor destul de machiată şi aranjată, astfel

că aceştia nu au ocazia să o vadă naturală. De această dată, Carmen de la Sălciua le-a arătat oamenilor care

o iubesc cum arată fără machiaj.
Carmen de la Sălciua este o femeie frumoasă, iar acest lucru se poate vedea fie că este machiată, fie că nu. Fireşte,

este o deosebire destul de mare între chipul unei persoane care utilizează machiaj faţă de cel al uneia care nu se machiază.

Aşa este şi în cazul lui Carmen de la Sălciua care este schimbată, însă îi stă foarte bine şi aşa, astfel că artista ar trebui

să înţeleagă că fanii o plac şi naturală, drept dovadă numărul mare de aprecieri pe care l-a primit în urma postării sale.


Carmen de la Sălciua a intrat în colimatorul fanilor, după ce s-a pozat sexy: „Parcă nu ești tu”

Carmen de la Sălciua continuă să încingă spiritele în mediul online, deși viața ei amoroasă a fost precum un carusel în ultima perioadă.

Focoasa brunetă pare că a trecut peste decepția în dragoste și, cum are din nou zâmbetul pe buze, a decis să le

ofere și fanilor ocazia de a o admira. Carmen de la Sălciua s-a pozat sexy, cu silicoanele la înaintare și cu un machiaj striden, însă un fan a luat-o la rost: „Parcă nu mai ești tu cu atâta machiaj… păcat”.

Nu toți au fost de aceeași părere, iar oamenii au apreciat ultima apariție a cântăreței: „Drăguțooooo💙💙 / Superbă 😘❤ / Superbă!!!👍👍”, au fost câteva dintre comentarii.

Cu doar câteva ore înainte de a fi criticată, Carmen de la Sălciua a mai postat o fotografie în care apărea într-un jacuzzi, într-un costum de baie mulat. Bruneta a trecut peste problemele care au băgat-o în spital și este mai fericită ca oricând.